2. lokakuuta 2016

ODOTUSAJAN KUVAUKSET

Moikka! 

Jälleen ensiksi hieman kuulumisia, eli kävimme tosiaan silloin keskiviikko iltana päivystyksessä. Verenpaine oli lievästi noussut, mutta vauvalla oli kaikki hyvin. Jouduinkin kuitenkin varmuuden vuoksi jäämään tarkkailuun yön yli. Hieman oli ahdistavaa jäädä yhtäkkiä sairaalaan yöksi, 
kun en ikinä (onneksi) siellä ole joutunut olemaan. Yö meni pyöriessä ja lopulta sain hetken aikaa nukuttua nukahtamislääkkeen avulla. Aamulla jälleen uudet kokeet ja mittaukset. Pääsin onneksi päiväksi kotiin ja illalla piti mennä uudestaan näyttäytymään. Pissan proteiiniarvot olivat jälleen nousseet, mutta vieläkään ei muita raskausmyrkytyksen oireita. Muut oireet ovat päänsärky, ylävatsakipu ja näköhäiriöt. Huomenna jälleen uudet kokeet ja sitten arvioidaan onko syytä miettiä käynnistystä. Vähän on kyllä jännät paikat koko ajan ja toivon vain, että synnytys alkaisi mahdollisimman pian itsestään. 
Onko siellä kokemuksia vastaavista tilanteista? 

Olin jo raskauden alussa miettinyt ns. masukuvausta. Ajoimme eräänä iltana Espoon Kartanon maisemiin ottamaan kuvia ja meitä oli kuvaamassa Hannika Photography *. 
Pääset kurkkaamaan hänen kauniita otoksiaan tästä linkistä. 








*yhteistyössä Hannika Photography


  - Marjut -

Ei kommentteja: