28. helmikuuta 2015

Haaveissa uusi sänky

Moikka!
 
Täällä ollaan kyllä vähän harmissaan kun ei ole aurinkoa viikonloppuna näkynyt. Toivottavasti jossain päin Suomea on päästy siitä nauttimaan. Toiveissa josko huomenna paistaisi :) Olisi kiva päästä vähän uloskin kuvailemaan pitkästä aikaa.

Pohdinnassa on ollut uuden sängyn hankkiminen. Sellainen jota kuvaisi nämä sanat; muhkea, korkea, kutsuva, ripaus glamouria, pehmeä ja kestävä. Ehdottomasti myös erillinen pääty tulee olla ja sellainen jossa napit. Vaaleasta nappipäädystä olen haaveillut jo ikuisuuden. Nappipäädyn saaminen vaatii siis uuden sängyn ;) Tämän hetken sänkymme on minun aikoinaan hankkima Ikean Leirvik sängynrunko 140cm. Olen kovasti pitänyt sen valkoisista päädyistä, niin prinsessamainen kokonaisuus :) Nyt olisi  kuitenkin toiveissa modernimpi ja oikeasti sellainen hankinta ettei taas vuosikausiin tarvitse ostaa uutta. Ikean sänky on kyllä ollut hyvä ja kestänyt viimeiset kuusi vuotta, unikin on aina tullut moitteetta. Sänky on tärkein isojen huonekalujen ostoista, joten siihen kannattaa panostaa. Nukumme elämästämme aika suuren osan joten ei ihan ihan turha ostos siis. Vielä pohdimme olisiko jenkkialusta vai runkopatjat, onko kokemuksia? Makuuhuoneen yleisilme tulee olla raikas ja vaalea. Monesti puhutaan että sininen sävy rauhoittaa ja helpottaa unen tuloa, mutta sisustamisessa en ole siniselle koskaan lämmennyt. Myös suositellaan että makuuhuoneen lämpötilan tulisi olla mieluummin viileä kuin lämmin. Itselläni on lähes tulkoon aina kylmä, joten meillä tämä ei toimi.

Pitää käydä vielä ihan liikkeissä testailemassa mikä sänky olisi mieleisin. Laittelen siis myöhemmin kuvia kun uusi sänky joskus kotiutuu :)


                                                              Nykyinen sänkymme
                                          Tässä lainattuja kuvia toive sängyistä ja päädyistä 


Raikas kokonaisuus
Kiva muoto päädyssä!

Tässä kauniit timanttinapit
Ihanaa lauantai-iltaa <3


- Marjut -

Ei kommentteja: