7. kesäkuuta 2015

Värien harmoniaa
Moikka,

Pahoittelen blogihiljaisuutta ja lupaan ettei näin pitkä tauko tule toistumaan :)

Täällä on menty sellaista vauhtia koko viikko ettei paljoa ole kotona ehtinyt olemaan. Töissä tuttuun tapaan kiirettä piisaa ja viikonloppuna on sitten haettu verhoja Veikkolasta asti sekä juhlittu 80-luvun tyyliin. Juhlista lisää myöhemmin ;)

Muistatte varmaan, kun aiemmin mainitsin verhoista jotka oli tarkoitus teetättää. No teetätin ne ja kun menin niitä hakemaan lähti mukaani sitten muutakin, yllätys yllätys :D Nämä ihanat makuuhuoneen verhot ovat lisäostos johon oli pakko hinnan puolesta tarttua. Kuten ehkä huomaatte näitä ei ole vielä ommeltu kun ostin pelkkänä kankaana, joten äidillä odottaa sitten hieman puuhaa siellä lomaillessani <3 Menevät siihen asti ihan hyvin näinkin.

Toiset uudet jutut ovat raitaiset tyynynpäälliset sängyllä. Tuo kuosihan on samaa kuin laskosverhossa joka oli aiemmin ikkunassa sekä arkun päällä jo olevissa tyynyissä. Näin ollen nämäkin lähti matkaani aikas helposti ;) Materiaalina tämä pellava on mukavan tuntuinen ja kestävä.

Tänään on sitten kuulkas ahkeroitu, kyllä, olen pessyt kaikki ikkunat. Puuh!
Voin sanoa, että olipahan urakka mutta oli todellakin sen arvoinen. Eipä taas hetkeen tarvitse ahkeroida niiden parissa ja parastahan on nyt kun työn tulos näkyy ;)
Ja mikäs sen ihanempaa kuin puhtaat ikkunat ja uudet verhot. Pidän todella paljon makuuhuoneen uudesta ilmeestä ja värit ovat harmoniassa toistensa kanssa. Mitäs pidätte?

Tiedätte varmaan (toivottavasti ainakin joku :) kun joskus uudet hankinnat ei mene ihan putkeen, siitä esimerkki tältä päivältä. Löysin kauniin tikatun päiväpeiton ja kolmesta värivaihtoehdosta päädyin eniten beigen sävyiseen. No, kotona sitten levitin sängylle ja kuinkas ollakaan, se näytti ihan lilalta. No ei muutkuin takaisin kauppaan ja harmaampi sävy tilalle. Ette ehkä usko mutta sekin lähtee sitten takaisin kauppaan :D Taidan vielä kokeilla valkoista sävyä vaikka se kaupan valoissa taittoikin hieman kermaan. Ei se auta kuin testata ja jos sekään ei miellytä niin sitten etsin suosiolla muualta. Että sellasta :)

Nyt nukkumaan ja kohti uutta viikkoa. Ensi viikonloppuna onkin tiedossa pieni reissu, joten sitä odotellessa :)

- Marjut -

Ei kommentteja: