13. helmikuuta 2016

Valoa ikkunoissa

Huomenta!

Tätä lukiessanne meillä onkin menossa rakkaan ystäväni S:n yllätyspolttarit!!  Pääsette sitten lukemaan tästä upeasta päivästämme ensi viikon aikana ;D hihii tää on ihan huippua, kun toinen ei osannut arvata yhtään ja meillä on aikas huikeaa ohjelmaa järjestettynä :)

Mutta itse asiaan!
Olen vihdoin luopunut viimeisistä tähtivalaisimista myös olohuoneessa. Jotenkin ikkunat näyttivät orvoilta tyhjinä, joten päätin kokeilla niihin näitä Pentikin lampunjalkoja. Vaihdoin makuuhuoneen yöpöydillä olleet valkoiset By Rydensin varjostimet jalkoihin, niiden ollessa oikean muotoiset ikkunalaudalle. Ja tadaa, ne käyvätkin siihen loistavasti, vai mitäs mieltä olette?

Nyt vain täytyy löytää makkariin uudet varjostimet. Siirsin myös lasipöydän jälleen kerran takaisin olohuoneeseen ja se käy hyvin nyt lamppujen väliin kukkineen ja kelloineen. Tämä meidän olohuone on tosiaan lähes 40m2, joten sinne mahtuu vähän liiankin paljon kaikkea.. Välillä liika tavara ahdistaa, mutta vähentäessä tila näyttää taas ihan tylsältä. Olen muuten varmaan ikuinen järjestyksenvaihtaja :D Haaveilen niin kovasti jo uudesta kodista, mutta vielä ei ainakaan ole sopivaa löytynyt. Siihen asti vain vaihtelen tasaiseen tahtiin järjestystä niin näyttää aina hiukan uudelta ;)
Huippua lauantaipäivää <3

Halein,
  - Marjut -

Ei kommentteja: