28. syyskuuta 2016

KYNTTILÖIDEN LOISTETTA

Moikkamoi! 

Pahoittelen hiljaisuutta blogin puolella. Täällä ollaan kärvistelty ikävän masukivun kanssa. Välillä tulee sellaisia polttavia tunteita alavatsaan eikä auta kuin ottaa särkylääkettä ja makoilla, jotta menis ohi. Eilisellä neuvolakäynnillä sitten ilmeni, että pissan proteiiniarvot on plussalla. Käydään tänään varmuuden vuoksi päivystyksessä tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa. Muita oireita ei varsinaiseen raskausmyrkytykseen ole havaittu. Toivotaan, että pikkuisella on kaikki kunnossa <3

Sain hetki sitten mukavan paketin Noxor Outletista*. Näin syksyn tullen sitä kaivaa kaapeista enemmän lyhtyja ja kynttilöitä esiin. Kaipasin olohuoneeseen matalampaa lyhtyä ja sopiva löytyikin juuri Noxorilta. Ihastuin tähän tyylikkääseen Lord Nelson lyhtyyn. 
Tummanruskea nahkakahva viimeistelee ulkoasun ja lyhtyä on helppo tarvittaessa liikutella kahvan ansiosta. Lyhtyä löytyy myös trendikkään kuparin värisenä! Itse en oo vielä kuparin sävyä meille kotiuttanut, mutta en koskaan sano ei koskaan ;) 


Eilen käydessäni hankkimassa viimeisiä puuttuvia juttuja Bebelle pyörähdin samalla Pentikin liikkeessä. Sain synttärilahjaksi heille lahjakortteja ja kävinkin jo aiemmin kurkkaamassa mitä kivaa löytyisi. Viime kerrasta mieleeni jäi kaunis kynttelikkö ja tällä kertaa lähdin sen kainalossa kotiin :) 
Mielestäni se sopii kivasti tuohon takan päälle, vai mitä? *Yhteistyössä Noxor 

 Olohuone kaipaa vielä muutamia pörröisiä juttuja, mutta niistä lisää myöhemmin!

Huomasitteko muuten uuden ''sohvapöydän''? ;)


  - Marjut -

6 kommenttia:

Annika Seppälä kirjoitti...

Paljon hienoja muutoksia olohuoneessanne! Se edellinen metallinen&marmorinen sohvapöytä on vaihtunut valkoiseen rahiin. Taulun sijalle on tullut peili. Ja ihanat uudet kynttelikkö ja lyhty! Minäkin sain vasta lahjakortin Pentikille, joten täytyypä käydä siellä katsomassa, mitä meille kotiuttaisin, mahdollisesti saman kynttelikön, on se niin kaunis<3 Mihin laitoit edellisen sohvapöydän, eikö se ollutkaan hyvä? Minä olen miettinyt meille uutta aitomarmorista sohvapöytää (jossa on metalliset jalat) ja pohdin, ottaisinko pyöreän vai nelikulmaisen. Mitä sinä oot mieltä? :)

t. Annika
www.pellavaajapastellia.fi

Annika Seppälä kirjoitti...

Ai niin ja voimia sinulle loppuraskauteen. Toivottavasti kaikki menee hyvin! Lepää vain mahdollisimman paljon ja nauti olostasi siellä kynttilöiden tuikkeessa. Teillä on jo niin valmista vauvaa varten :)<3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana olohuone!
Mistä tuo takan päällä oleva tuikkusomiste on hankittu?

t. Suski

Tintti - Valkoisia Haaveita kirjoitti...

Kaunis valkoinen inspiraatio koti <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

Marjut kirjoitti...

Moikka! Juu hieman teki mieli uudistaa olkkaria ja vaihdettiin tosiaan peilin ja taulun paikkoja :)
Halusin uuden rahin vanhan tilalle jolloin sohvapöytä olisi ollut turhan iso. Päädyin käyttämään rahia myös pöytänä ja nyt matolle mahtuu myös pienen leikkialusta <3 katsoin myös itse pyöreitä pöytiä silloin ja ehkä sellaisesta olisinkin tykännyt enemmän :)
Marjut

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos :)
Teillä myös ihana koti!
Marjut