26. marraskuuta 2016

KULLAN KIMALLUSTA JA MIETTEITÄ SISUSTUSTYYLISTÄNI

Olette ehkä huomanneet, että oon niitä sisustajia joiden mieli muuttuu vähän väliä :D 
Tähän asuntoon muuttaessamme olin kovasti sitä mieltä ettei valko-beige värimaailma sovi uuden keittiön harmaiden tasojen kanssa. Olin myös ajatellut, että harmaa-valkoinen värimaailma olisi silmään miellyttävämpi. Ja että olisin kyllästynyt beigeen. 

Katsoessani vanhan asunnon kuvia minua kuvotti. Luulin pitkään sen johtuvan liiallisesta tavara määrästä, tummasta lattiasta ja vähäisestä päivänvalosta. 
Kunnes tajusin mistä onkaan oikein kysymys! 
Siinä asunnossa asuessamme podin todella kamalaa raskausajan pahoinvointia ja se kummitteli takaraivossa kuvia katsoessa. Olin jotenkin kuvitellut etten enään pitäisi vanhan asunnon tyylisestä sisustuksesta ja värimaailmasta. 

Kesällä vielä olin sitä mieltä, että harmaa sävy on meillä se juttu. Kunnes kesä muuttui syksyksi, ilmat kolenivat ja illat pimenivät. Kirjoitinkin Joulun tunnelmaa-postauksessa kaipaavani enemmän lämpimiä sävyjä viileän harmaan tilalle. Harmaa ei tuntunut enään näin pimeään vuodenaikaan kodikkaalta ja kutsuvalta. 

Niimpä siis hain Ikeasta uudet verhot. Ne ovatkin samanlaiset, jotka ovat joskus olleetkin eräässä asunnossani kauan aikaa sitten. Niissä on sopiva beigen sävy ja ne antaa lämpöä muuten valkoiseen sisustukseen. Pyörähdimme myös Minskun kanssa keskustan HM Homen liikkeessä ostamassa nämä beige-kultaiset tyynynpäälliset. Niissä on todella kaunis kultainen kimallus tietyissä kuvakulmissa. 

Vanha matto jouduttiin viemään varastoon jo ennen ristiäisiä, kun kisulimme päätti oksentaa matolle. Siihen hätään ei ehtinyt pesettämään/hankkimaan uutta mattoa niin onneksi J:n veli toi varastosta omansa meille. Nyt matto on meillä, kunnes löydän uuden vaalean nukkamatton tilalle. 

Onko muuten antaa vinkkejä mistä löytyisi ihanan muhkea nukkamatto? 

Niin, nyt meillä sitten näyttää olohuoneessa tältä!

Kumpaan värimaailmaan te kallistutte enemmän, harmaa vai beige? 

Tänään meillä on tiedossa tyttöjen pikkujoulut :) 
Vähän kyllä jänskää ensimmäistä kertaa lähteä pidemmäksi ajaksi yksin liikkeelle. 
Nyt jo valmiiksi ikävä pientä tuhisijaa <3 

Kivaa iltaa murut! 


- Marjut -


8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Niin kaunista! Minusta tää beige tyyli on kaikista kaunein😙❤

Chandelierhome | Meiju kirjoitti...

Kauniisti olet beigeä lisännyt ympärillesi. Me tehtiin kotona vuosi sitten remontti minkä yhteydessä maalattiin harmaaksi osa olkkarin seinistä. Nyt haluaisin ne beigen sävyiseksi. Hirveää olla nainen... Heh. Mukavaa iltaa! :)

Taija kirjoitti...

Beigen ja ruskean puolesta liputan minä, harmaa ei ole koskaan kuulunut mun sisustusväreihin, paitsi ihan tummana tyynynpäällisessä.

Teillä on kaunis koti.

Johanna kirjoitti...

Hei! Kiitos ihanasta blogista. Aina ilo silmälle!
Mistä olet hankkinut huoneen nurkassa näkyvän tripod-valaisimen? Onko se kenties Elloksen Major-lattiavalaisin? Oletko vaihtanut valaisimeen varjostimen? Näyttää tosi kivalta ja etsin itse samanlaista lamppua :)

Marjut kirjoitti...

Kiitos <3

Marjut kirjoitti...

Juu onhan fää raskasta välillä mutta silti niin nautin tästä :D

Marjut kirjoitti...

Kiitos <3

Marjut kirjoitti...

Pahoittelen vastauksen viipymistä! Ehkä oletkin jo löytänyt oman valaisimen :) Valaisimen jalka on Prismasta ja varjostin Pentikin :)