16. joulukuuta 2016

''IT IS THE MOST WONDERFUL TIME..''Joko teillä on laitettu koti valmiiksi joululle? 

Laitoin meille jo marraskuun puolella joulutähdet ikkunoihin ja havuköynnöksen takan päälle. Rakastan joulunaikaa ja voisin aloittaa joulukoristeiden laiton vielä aiemminkin, mutta J hiukan toppuuttelee minua :D Meillä on samat tähdet kuin viime vuonna, jotka silloin hankin Clas Ohlsonilta. En meinannut aluksi löytää kuin kaksi tähteä, mutta onneksi kolmannen varastossa käynnin jälkeen loputkin kaksi löytyivät. Meidän kuusi on myös Clasulta hankittu viime vuodeksi. Vaikka rakastankin aidon kuusen tuoksua, koen tekokuusen kuitenkin helpommaksi. Ehkä tekoversio on myös siksi meille parempi, kun haluan kuusen koristella jo joulukuun alussa ;)

Me (lukekaa minä) tosiaan haimme kuusen jo Itsenäisyyspäivänä kaunistamaan olohuonettamme. Koristelu on tapahtunut pikku hiljaa ja vielä mietin latvatähden hankintaa. Ostin jo yhden hopeisen tähden Clas Ohlsonilta, mutta se ei pysykkään ollenkaan tukevasti kiinni latvassa.. 
Vinkit hyvistä latvatähdistä otetaan vastaan! 

Ihastuin ihan hurjasti tähän upeaan poron päähän! Se sopii mielestäni täydellisesti etenkin jouluiseen sisustukseen, kuten talveen muutenkin. Kauniin kiiltävä pää on jopa 30 cm korkea. Näitä koristepäitä myy Vantaan Flamingossa oleva Outlet Tukku*. Heidän valikoimissaan on paljon erilaisia sisustustuotteita sekä mm. keittiö- ja juhlatarvikkeita.

 Myös nämä kauniina kimaltavat lumihiutalekoristeet löydät Outlet Tukusta! 
Tänä jouluna me vietämme ensimmäista joulua perheenä ja se tekee tästä joulusta erityisen. Muistan aikanaan miettineeni tulevia jouluja sitten, kun minulla on lapsia. Nyt on sellainen joulu <3 

*yhteistyössä Outlet Tukku

Ihanaa viikonloppua! 

- Marjut -

Ei kommentteja: