1. huhtikuuta 2015

Huhtikuun haaste

Kiire, kiire, kiire.

Tuntuu että nykyään lähes kaikilla on aina kiire. Ikävä kyllä itse ainakin lukeudun näihin joita tämä koskettaa. Suurin kiire tulee töiden osalta, työt ei lopu tekemällä ja joka kuukausi alkaa alusta. Töiden ohessa sitten yrittää ehtiä treenaamaan minkä ehtii. Jos käy niin ettei ehdi treenaamaan, tulee kurja fiilis ja väsyttää vain entisestään. Treeni kuitenkin tuo energiaa ja auttaa jaksamaan sekä nukkumaan paremmin. Tiedän että kaikki lähtee itsestä ja asiaa voi muuttaa. Mutta miksi ihmeessä se vain on niin vaikea toteuttaa? Ystävien näkemistä pitäisi myös yrittää lisätä <3 Ystävät ovat elämän rikkaus ja onni.

En tiedä voitteko samaistua tunteeseeni, mutta aina ollessani Pohjoisessa käymässä, siellä kiire unohtuu. Tietenkin siellä käydään aina lomalla ollessa mutta elämä siellä ei ole ollenkaan niin hektistä kuin täällä. Ihmisillä ei ole kiirettä, liikenne ei ole ruuhkaista, matkat ovat lyhyempiä ja ihmisiä on vähemmän. Tuntuu että aina kun ajaa sitten takaisin kotiin päin, voi oikein tuntea kuinka kiireen tunne lisääntyy. Ehkä myös ajatus arkeen paluusta vaikuttaa asiaan.

Itsestäni on jo pidemmän aikaa ehkä jopa vähän ahdistanut ruuhkat ja suuret ihmismäärät kaupoissa. Ehkä omalta osaltaan tähän vaikuttaa se että olen maatilalta kotoisin, jossa lähin naapuri oli kilometrien päässä :) Kaipaisin sitä että kun avaa ulko-oven, niin ei ole heti hirveä liikenteen hässäkkä odottamassa. Toivottavasti tähän olisi tulossä jossain vaiheessa muutos :) Kerroin aiemmin mahdollisesta aiemmasta Porvooseen muutosta, siellä olisi juurikin ollut pienen kylän rauha ja hiljaisuus. Sellaista haluaisin tähän hetkeen. Olen asunut aiemmin Helsingin keskustassa ja se olikin unelmani tänne muuttaessani. Olen onnellinen että unelmani toteutui mutta aikansa kutakin. Nyt en enää haluaisi muuttaa ydinkeskustaan, vaan mahdollisimman kauas siitä ;)
Tietenkin siinä on omat hyvät puolensa, kuten palvelut on lähellä ja liikenneyhteydet joka paikkaan  loistavat.

Toivoisin että osaisin ottaa oman aikani paremmin ja rauhoittua silloin kun siihen on aikansa. Pitäisi saada pois tämä ainainen kiire-fiilis. Odotan kovasti pääsiäisen pyhiä kun pääsee rentoutumaan ja ihan vain olemaan. Mitä nyt huomenna tuleva pikkuvieras tuo oman touhunsa tullessaan <3

Aloitetaan siis tämä kuukausi ottamalla vastaan haaste, jossa kiirettä pyritään vähentämään!
Uskon että meillä kaikilla on tässä petraamista ja ihan pienin askelin päästään eteenpäin.


Ihanaa ja kiireetöntä huhtikuuta teille <3

- Marjut - 

Ei kommentteja: