25. huhtikuuta 2015

Vihdoinkin viikonloppu! 

 

 Huomenta!

Täällä on jo päivä kivasti vauhdissa :) J on töissä joten Oskulin kanssa vietetään vapaapäivää. Jotenkin iän myötä sitä tulee herättyä viikonloppuisin aiemmin kuin nuorempana. Silloin ei meinannut päästä millään sängystä ylös ennen klo 10 :D Selväähän on, että päivän aikana ehtii tehdä enemmän kun herää aiemmin. Sanontakin kuuluu, aikainen lintu madon nappaa. Viikonloppuisin on ihana nauttia aamupala kaikessa rauhassa, keittää puuro ja tehdä smoothieta. Viikolla puuro yleensä valmistuu mikrossa ja smoothiet on tehty edellisiltana valmiiksi kaappiin. Puuron kanssa parasta on raejuusto ja mustikkakeitto. Smoothieen laitoin tänään kiiwiä, banaaninia, omenaa ja vettä. Niin raikasta ja terveellistä tietty!


Kävin tällä viikolla Lauttasaaressa sijaitsevassa sisustusliike Nice Roomissa. Liikkeessä oli loppuunmyynti mutta vielä oli hyvin tavaraa jäljellä. Mukaani lähti tällä kertaa täydellisen pehmeä torkkupeite ja ruudullinen tyynynpäällinen. Edelliskerralla käydessäni ihastelin jo verhoja joita omistaja ompelee tilauksesta. Makuuhuone tarvitsisi uudet pitkät sivuverhot, joita olen jo pidempään miettinyt. Nyt vain mietin että kumpi on paremman näköinen, valkoinen kangas joko valkoisella kohokuviotekstillä vai beigellä tekstillä? Pähkäilen tuleeko makuuhuone liian valkoinen jos kokonaan valkoiset verhot, mutta toisaalta valo pääsisi niistä ehkä vielä paremmin läpi. Katsotaan kumpiin päädyn :)

Tässä muutamia kuvia tältä viikolta ja yksi asukuvakin löytyi. Ja niin, balleriinatkin ovat käyneet jalassa jo muutamana päivänä <3
Rentouttavaa lauantaipäivää murut <3 

- Marjut -

Ei kommentteja: