8. heinäkuuta 2015

Ihmejuoma

Sain testattavaksi Forever Livingin Argi+ vitamiiniboostiksi kutsuttua ravintolisää. Ystäväni Suvi-Tuuli suositteli tätä kyseistä tuotetta ja on itse sen vannoutunut käyttäjä jo vuosien ajalta. Itse lähdin innokkaana testailemaan tätä vitamiinipommia. Voin myöntää, että omat vitamiini syömiset ovat aika vähäksi jääneet, joten testailuun lähdin mielelläni mukaan.

Tuotteen kuvaus
'' Argi+ on ravintolisä, jolla voidaan parantaa jaksamistasoa sekä arkiliikunnassa että vaativammassa harjoittelussa. Se edistää lihasten normaalia toimintaa ja vähentää uupumusta. Se sisältää L-arginiini-aminohappoa, hedelmiä ja marjoja, jotka puolestaan sisältävät hyödyllisiä kasviaineksia. Se sisältää lisäksi joukon vitamiineja, joista saadaan päivittäinen suositusannos C-, D-, B6- ja B12-vitamiinia ja foolihappoa.''

Purkista mitataan yksi lusikallinen jauhetta ja sekoitetaan shakerissa n. 2-4 desiin vettä. Jokainen voi oman maun mukaan tehdä siitä sopivan makuisen :) Yhden päivän annos on juurikin vain tuo yksi mitallinen. Purkki kestää käyttäjästä riippuen yhdestä kahteen kuukautta.  

Otin ensimmäisen annoksen sunnuntaina ja nyt siis kolme päivää tuotetta käyttänyt. Pakko sanoa etten muista milloin olisin varsinkaan maanantaina ollut yhtä pirteänä kuin nyt olin! Väsymys oli tiessään ja illalla kotiin tullessakaan ei vielä totuttuun tapaan unettanut. Jauhe on todella helppo sekoittaa veteen ja juoda vaikka auton ratissa tai treenin keskellä. Tähän mennessä en voi muuta kuin hehkuttaa tuotetta todella sanojensa mukaiseksi ja suositella kaikille! :) Todella helppoa, kun ei tarvitse muistella mitkä vitamiinit on ottanut, vaan kaikki on samalla kertaa otettu ;)

Nyt sitten muutkin kokeilemaan tätä ARGI+ 65€ hintaan! Kun tilaatte Suvi-Tuulilta 12.7.15 mennessä niin saatte rahanarvoisen yllätyslahjan kaupan päälle ;) Rohkeasti vain yhteyttä Suvi-Tuuliin niin hän kertoo teille lisää :) 


Suvi-Tuulin yhteystiedot; 050 5325 565, tuulisuvi@gmail.com

Pahoittelen vielä etten aiemmin päässyt kirjoitelemaan vaikka näin lupasin. Täällä on viikko alkanut nimittäin melko kehnosti, auto sitten meni rikki. Ja nyt tarkoitan, että oikeasti rikki. Korjaus maksaa nimittäin maltaita ja nyt mietitään vaihtoehtoja mitä tehdä :( Mutta joo, se siitä tässä vaiheessa.Kerron teille ensi viikolla lisää miten täällä on jakseltu :)Energistä viikkoa <3

- Marjut -Ei kommentteja: