26. heinäkuuta 2015

Kesäloma

Huomenna se virallisesti alkaa, nimittäin kuukauden mittainen kesäloma <3
Tätä on odotettu pitkään ja hartaasti. Kävin oikein kaksin kappalein ostamassa ruusuja loman kunniaksi :)

Viikonloppu vierähti nopsasti kavereita nähdessä ja  kesälomaa hieman juhlistaessa. Huomenna sitten lähdemme ajamaan J:n vanhempien luokse Kemiin. Kemistä olisi tarkoitus ensi viikolla jatkaa matkaa Oulun kautta Kokkolaan. Miten ihana fiilis kun tietää keitä kaikkia saa pian nähdä <3 Toivoisin vain ilmojen muuttuvan parempaan suuntaan, ei vielä ainakaan kovin kesäiset kelit ole olleet.

Olen muuten ihan unohtanut mainita, että ostimme sitten ihan uuden auton tällä viikolla :) Nyt on mukavaa ja turvallista ajella ilman huolia seuraavat vuodet. Todella helpottavaa, että on yksi stressin aihe vähemmän. J kovasti jo odottaa pääsevänsä ajamaan pidempää matkaa ;)

Olisi tarkoitus postailla teille loman aikana niin usein kuin vain mahdollista :) Nyt on odottamassa jo monta juttua joista pian voitte lukea mm, ihanista sisustusliikkeistä ja niiden löydöistä sekä asuntomessuista tulee vielä lisää. Osa on ehkä jo instagramin puolelta uusista hankinnoista nähnyt vilauksia ;)


Toivotan teille ihanaa alkavaa viikkoa :)

- Marjut -
2 kommenttia:

Chandelierhome | Meiju kirjoitti...

Jostain kautta löysin blogiisi ja olen jäänyt seurailemaan sitä :-) hyviä lomia sinulle ja toivoraan että kelit ovat kesäisemmät !

Marjut kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.