5. syyskuuta 2015

Lankkupöydän lasi

Sateista lauantaita!

Täällä on taas viikko mennyt niin nopsaan, että huhhuh :D Hieman on teetättänyt hommaa tuo blogikirppis jossa vielä myymättä kivoja juttuja ;)
Me saatiin J:n kanssa jälleen ihana pikkuvieras meille viikonlopuksi kyläilemään <3 Käytiin jo aamusta hakemassa Hakaniemen torilta tuoreita kukkia. Suosittelen kyllä kovasti torin myyjiä jotka ovat aina niin avuliaita ja ystävällisiä, heiltä on ilo hankkia viikonlopun kukat.

Sain vihdoin lomani aikana tilattua lankkupöytäämme lasi ja se tuotiikin jo ihan kotiin asti. Vertailin parista paikasta saamiani hintoja ja palvelua muutenkin. Ei jäänyt epäselväksi ettenkö olisi tilannut lasia Helsingin Lasipajalta. Keskusteltuani heidän kanssaan, totesimme, että lasi kannattaa ottaa karkaistuna. Sain heiltä todella hyviä vinkkejä joita itse en olisi ehkä osannut ajatella lasia hankittaessa.

Tässä lisätietoja kyseisestä lasista:
  • Lasi leikataan ja käsitellään normaalisti, jonka jälkeen se toimitetaan karkaistavaksi
  • Särkyessään lasi murenee vaarattomasti pieniksi lasinmuruiksi
  • Käyttötarkoitus: yleisten tilojen ovilasit, parvekelasit ja muut erityistä lujuutta ja iskunkestävyyttä vaativat paikat, esim. suihkuseinät
Näin ollen ei tarvitse aina varoa niin paljoa lasin kanssa. Kuulemma myös lasten kanssa parempi tuo karkaistu, joten kaikkeen kannattaa varautua valmiiksi ;)

Me taidetaan tästä lähteä Hoplopin ihmeelliseen maailmaan :) 

Ihanaa päivää sateesta huolimatta <3 

 - Marjut -

Ei kommentteja: