12. syyskuuta 2015

Punaisen hohde
Kivaa iltaa!

Mites siellä on päivä mennyt? Täällä on saatu blogikirppiksen ostoksia postiin, messuiltu ja pyörähdetty Ikeassa. Täytyy kyllä myöntää, että messuista oli hieman enemmän odotuksia :/Onneksi jotain todella ihanaa kuitenkin löytyi kotiin viemiseksi <3 Huomenna kerron mikä ihana se on ;)

Eilisellä Plantagenin reissulla käydessäni mukaani tarttui nuo alimpien kuvien upeat hopeiset maljakot. Ne olivat vielä alennnuksessa 6,90 eur /kpl. Olin katsonut niitä jo viime kerralla käydessäni mutta silloin jäi vielä kauppaan.
Se mitä lähdin sielä hakemaan oli tarjouksessa olevat punaiset ruusut. Tarjouksessa oli 7 kpl nippu 1,90 eur. Noihin kolmeen maljakkoon meni yhteensä 7 nippua, kun olivat sen verran pienenlaisia ruusuja. Punainen antaa tosi kivasti väriä muuten vaaleaan sisustukseen ja erityisesti hopeiden maljakoiden kanssa toimii hyvin yhteen. Hankin aiemmin Prismasta Amanda B:n näyttävän maljakon. Maljakko on tarkoittu kuivakukille eikä sovellu vedellä täytettäväksi. Sehän ei haittaa, kun kuivakukkia meiltä löytyy kyllä ;)

Ihanaa, että ollaan saatu vielä nauttia näin lämpimistä syyskeleistä :) Toivottavasti tätä jatkuu vielä ensi viikollakin. Pitäisi käydä hieman vaatekaappia läpi ja ottaa esiin syysvaatteet. Muutamia juttuja pitäisi myös hankkia vielä syyskelejä varten.

Jokos siellä on syksyn hankinnat tehty? Rentouttavaa iltaa <3 


 - Marjut -


4 kommenttia:

Anne H kirjoitti...

Löysin sun blogin instagramin kautta ja rakastuin ihan täysin tyyliin ja valtavan kauniiseen sisustukseen. Todella kotoisa, mutta silti tyylikäs ja ylellinen koti teillä. :) Voi vain ihailla sun makua ja kauniita tavaroita. Jään ehdottomasti seurailemaan ja kaikki sisustusvinkit ovat niin tervetulleita. Tykkään itsekin kovasti laittaa kotia ja varsinkin nyt syksyn tullen on ihana uudistaa vähän tekstiilejä ja lisäillä kynttilöitä joka nurkkaan. :) Kiitos päivän piristyksestä, varmaan menee loppuilta sun aikaisempia postauksia selaillessa.♥

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Just olinkin kysymässä että mistä noi ihanat maljakot on :) vieläköhän niitä saa ale-hintaan sieltä? ;)

Marjut kirjoitti...

Kaunis kiitos sanoistasi <3 Pahoittelen, että kommenttisi on mennyt ohi :/ On aina niin mukava kuulla, että makuuni on helppo samaistua ja muut saavat inspiraatiota omaan kotiinsa :) Sinulla myös kiva blogi ;)
Tunnelmallista syksyä!

Marjut kirjoitti...

Maljakoita on kyllä koko ajan ollut myynnissä mitä olen Plantagenissa käynyt :)