26. joulukuuta 2015

Unelmien tuolit & joulun kuulumiset Ripustin joulunajaksi kahvoihin joulupallot ja RM nauhasta tein rusetit. Saas nähdä mitä niissä voisi muulloin olla. Toivottavasti teilläkin on ollut tunnelmallinen joulu ja olette myös syöneet herkkuja masun täyteen :) Me saatiin eilen illalla ihana pikkusiskoni meille viettämään joulunpyhiä. Kävimmekin jo tänään Rautatientorilla luistelemassa ja nyt vain loikoillaan sohvalla <3

Me ei J:n kanssa vaihdettu lahjoja tänä jouluna. Kihlaus oli enemmän kuin osasin odottaa ja juuri jouluksi saapuneet In Decorian tuolit olivat piste ii:n päälle. 
Olin ihan varma etteivät kaikki kuusi tuolia mahdu pöytään, mutta ne mahtuvatkin sentilleen. Olin jo aiemmin miettinyt, että saattaisin vaihtaa hiukan isomman pöydän ja näillä näkymin puuseppämme tekee meille uuden pöydän tammikuussa. 
Tuolit sopivat meille mielestäni loistavasti ja ovat kaiken kaikkiaan tyylikkäät. Onneksi päätin hankkia heti kuusi tuolia enkä neljää. Nyt nämä menevät vaikka kuinka pitkään ja ennen kaikkea ovat kestävät. Niissä istuessaan on todella ryhdikäs olo ja tuolit ovat pehmeä istua. Tietty nyt täytyy olla varovainen ettei niihin tipu mitään saati Osku pura niihin huonoa vointiaan, kun päällisiä ei enään voi pestä. Mutta täytyy vain laittaa tuolien päälle tyynyt poissaoloajoiksemme ;)  

Mikäli joku teistä on kiinnostunut näistä tuoleista niin olkaa suoraan yhteydessä liikkeeseen. 
Tällä hetkellä näitä tuoleja ei löydy heidän nettisivuiltaan. 


Ihanaa Tapaninpäivää <3 

Halein,

 - Marjut -

2 kommenttia:

Jaana M / My life kirjoitti...

Hienot tuolit! Onko pestävät nuo tuolin päälliset?

Marjut kirjoitti...

Moi, ikävä kyllä päällisiä ei voi irroittaa mutta materiaali kestää pyyhkimistä kyllä. Aina kannattaa suihkeella suojata huonekalujen kankaat :)
Kivaa keskiviikkoa!