2. joulukuuta 2015

Uudet sisustustaulut

Sain Deseniolta viime kuussa viestiä, jossa he kysyivät haluaisinko valita heidän julisteistaan minun lemppareitani. Vastaus oli ehdottomasti kyllä! Olinhan tilannut jo aiemmin heiltä Coco Chanelin julisteen, johon olen ollut todella tyytyväinen.

Desenio on verkkokauppa, josta voi tilata laadukkaita julisteita. Heidän valikoimissaan on vaikka minkälaisia julisteita ja sisustustauluja. Esimerkiksi kategorioista muoti, eläimet ja erilaiset tekstit on helppo etsiä itseään kiinnostavia kuvia. Hetken pitikin ihan miettiä mitkä haluaisin. Olin jo aiemmin katsellut Jimmy Choon upeita korkkareita, joten niistä siis lähdettiin liikkeelle. Niiden kaveriksi sopiikin sitten kivasti tuo Lipstick kuva. Jotenkin myös teksti '' I only drink champange on two occasions, when I'm in love and when Im not '' oli niin osuva, että pitihän sekin valita:)
Toimitus on kyllä ollut ihan supernopeaa ja siitä isot propsit. Julisteilla on helppoa ja edullista luoda sisustukseen pienen särmän ja ne ovat kaikin puolin ajattomia.

Tällä hetkellä paras paikka tauluille on makuuhuoneessa mutta katsotaan milloin mieli paikan suhteen muuttuu ;)

Käyttämällä alennuskoodia Marjutxmas saatte -15 % alennuksen.  Tilatkaa itsellenne tai vaikka ystävälle joululahjaksi näitä tyylikkäitä julisteita. Alennus on voimassa heti ja päättyy 9.12.15

julisteet saatu, kehykset Chlas Ohlson


Terkuin,

  - Marjut -

Ei kommentteja: