10. syyskuuta 2016

BEBEN HUONEEN UUSI VALAISIN

Beben huone sai uuden ilmeen tämän ihastuttavan valaisimen myötä. Mainitsinkin jo aiemmin Vauvanhuoneen suunnittelua- postauksessa haaveilevani juurikin tästä valkoisesta höyhenvalaisimesta. Valaisin on mun mielestä just sopivan herkkä lastenhuoneeseen. Toki se varmasti sopii muihinkin tiloihin kauniin ulkomuotonsa takia.

Kyseessä on siis paperista ja höyhenistä valmistettu Eos Vita valaisin. Höyhenet ovat aitoa untuvaa linnuilta, mutta ei eläviltä hanhilta. Valaisin tuottaa pehmeää valoa ja kannattaakin käyttää valkoista valoa tuovaa lamppua. Näin ollen valosta tulee entistä kauniimpi. Höyhenien paikalleen asettuminen saattaa kestää parisen viikkoa, joten kannattaa antaa aikaa, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Höyheniä voi toki myös puhaltaa hiustenkuivaajalla, jolloin valaisimesta tulee muhkeampi :)

Käydessämme Seinäjoen asuntomessuilla bongasin siellä yrityksen nimeltä Sisustus Room²*. Yrityksen omistaa ihastuttava Elina Ristimaa. Harmikseni emme ehtineet reissumme aikana pistäytyä liikkeessä, mutta seuraavalla Pohjanmaan reissulla asia korjataan :) 

''Sisustus Room² on vuonna 2012 perustettu sisustusalan yritys Seinäjoella Rengastiellä. Palveluihin kuuluu niin yksityisasuntojen kuin julkisten kohteidenkin sisustussuunnittelu sekä erikoisuutena näyttelyautojen sisustuksien suunnittelu. Lisäksi toteutamme myös sisustusiltoja sekä yksityisille henkilöille että yrityksille, esimerkkeinä erilaiset teemaillat ja tykyillat. Palveluihimme kuuluu myös pienempien stailauskohteiden toteutus ja erilaisten juhlatilojen (esim. syntymäpäivät, häät jne.) koristelu ja sisustaminen.''

Tämän valaisimen voit hankkia heidän liikkeestään Seinäjoelta tai heidän verkkosivujen kautta.

Mitäs pidätte valaisimesta? 

* Yhteistyössä Sisustus Room²

  - Marjut -
8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihastelinkin tätä valaisinta jo instan puolella:) Todella kaunis ja sopii täydellisesti pienen tytön huoneeseen♡

Tintti - Valkoisia Haaveita kirjoitti...

Kaunista ja hempeää, kotoisaa :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

Heidi kirjoitti...

Aivan ihana huone pikkutytölle ♥

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihana lamppu! Mitä kokoa tuo teidän lamppu on? Mietin itselle samanlaista makkariin ��

Marjut kirjoitti...

Kiitos, munkin mielestä ihanan herkkä pienen prinsessan huoneeseen <3
Marjut

Marjut kirjoitti...

Kiitos :)
Marjut

Marjut kirjoitti...

Kiitos <3
Marjut

Marjut kirjoitti...

Kiitos, sen koko on 45 cm :)
Marjut