12. joulukuuta 2016

TALVIPÄIVÄN ASU & MIETTEITÄ KROPPANI PALAUTUMISESTA

Kivaa alkanutta viikkoa! 

Jälleen ihana ilma ainakin täällä pääkaupunkiseudulla :) 
Olin ihan unohtanut, että otimme ystäväni kanssa asukuvia, joita en olekaan teille esitellyt. Kuvat on ajalta, kun oli vielä kauniisti lunta maassa ja kovasti kaipailenkin noita kelejä takaisin. Toivotaan, että ainakin jouluaattona olisi kokonaan valkoinen maa <3

Talviaikaan tykkään pukeutua pitkiin villakangastakkeihin, vetäistä pitkät saappaat jalkaan ja kietoutua muhkeaan huiviin. Kaapistani löytyykin useampi takki ja tämä päällä oleva on niistä uusin. Kyseinen takki on HM tämän syksyn valikoimista ja ostinkin sen jo raskausaikana. 
Kokoni on normaalisti 34 ja takki mahtuu muuten hyvin päälleni, mutta rintojen kohdalta meinaa tehdä tiukkaa :D En tainnut ottaa sitä asiaa huomioon takkia hankkiessani.. 

Mitä tulee muuten kroppani palautumiseen, olen palautunut raskaudesta ja synnytyksestä hyvin. Paremmin kuin olisin osannut odottaa. Kaikki tulleet 10 kiloa olivat lähteneet jo pari viikkoa synnytyksen jälkeen. Toki mahani on vielä ''löysä'', mutta sen suhteen en jaksa ottaa stressiä. Synnytyksestä on kuitenkin vasta niin vähän aikaa. Olin varautunut siihen, että kiloja tulisi jäämään ja, että niiden pois lähtemiseen tulisi tehdä töistä. Olenkin kovin iloinen, että osaltaan varmastikin imetys on vaikuttanut niin hyvin palautumiseen. Vielä en ole vaunulenkkejä enempää treenaillut, mutta vuoden vaihteen jälkeen on suunnitelmissa aloittaa salilla käynti. Ja sekin varovaisesti, kun viime treenikerrasta on kuitenkin vuoden päivät aikaa. 

Nyt me lähdemmekin Minean kanssa vaunuilemaan tuonne kauniiseen pakkassäähän! 


- Marjut -

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kaunis on kyllä tuo talvinen asukokonaisuus! Nuo hanskat on kivan pirtsakat! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Selailin vanhoja postauksiasi ja huomasin niissä kauniin hopeisen maljakon, jonka olit ostanut Tekstiili Leilasta. Heillä ei enää ole tuota maljakkoa niin mietin, että mahtaako siinä näkyä merkkiä? pakko saada samanlainen :D

Marjut kirjoitti...

Kiitos <3

Marjut kirjoitti...

Moikka! Pahoittelut, tämä oli minulta jäänyt huomiotta :/ olen ikävä kyllä myynyt maljakon jo aikaa sitten :( luulisi heidän tietävän mistä tilattu..? Toivottavasti löydät omasi!