20. heinäkuuta 2016

Babynest unipesä

 *yheistyössä Södermarkdesign

Tässä se nyt on, meidän unipesämme Bebelle! 

 Kerroinkin jo aiemmin vauvanhuoneen suunnittelua -postauksessa ehdottomasti hankkivamme Bebelle unipesän. Oon kuullut sen käytöstä pelkkää hyvää, joten tämä oli ehdottomasti hankintalistallamme. Babynest eli unipesä käy moneen muuhunkin tarkoitukseen kuin pinnasänkyyn esim. vaunuihin, sohvalle, matkalle mukaan.. Matkalle mukaan ottamisessa voisin hyvin kuvitella sen korvaavan matkasänkyä. Toki ei mene niin pitkään kuin itse matkasänky, mutta ehkä aluksi helpompi nukuttaa tutun tuoksuisessa pesässä varsinkin vieraassa paikassa. Muhkean korkea reuna estää pienokaista kierähtämästä pesästä ja reunat luovat pienelle varmasti myös turvallisuuden tunnetta. Luulen, että meillä pesä tulee olemaan monenlaisessa käyttössä ja tulenkin myöhemmin palaamaan käytännön kokemuksiin ;)

Olin kovasti ihaillut Instagramissa näitä Södermarkdesignin söpöjä unipesiä. Olinkin oikein iloinen saadessani tehdä heidän kanssaan yhteistyötä* tämän suloisuuden merkeissä. Tämä ruotsalainen unipesän valmistaja tekee jokaisen pesän käsityönä. Voit itse valita useasta värivaihtoehdosta ja mallista minkälaisen haluat. Päädyin itse ehkä vähän tylsästi tähän puhtaanvalkoiseen väriin ;) Söpöyttä lisäämässä on kaunis pitsi, joka kiertää reunoilla. Iso rusetti toimii ns. pesän avaajana. Pohjalla on pois otettava lakana ja suojus, jotka voi pestä koneessa. Suojuksen saat näppärästi otettua pois neppareiden avulla. 

Mikäli olet kiinnostunut Södermarkdesignin babynestistä, 
voit laittaa heille suoraan viestiä englannniksi, joko Instagramissa tai Facebookissa.  
Toimitus Suomeen onnistuu loistavasti ja toimitus oli hyvinkin nopea, suosittelen :) 

I just love this beautiful babynest! I think we are gonna use it so much and our babygirl like it too <3 Thank you again Södermarkdesign!

- Marjut -


2 kommenttia:

Elina / Lumienkeli kirjoitti...

Aivan ihana! Samoin kaikki muu tässä :)

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos :)