10. heinäkuuta 2016

Beben sängyn esittely


Vihdoin meille on saatu Beben sänky odottamaan hänen tuloaan <3

Kyselin teiltä aiemmassa Vauvanhuoneen suunnittelua- postauksessa pinnasänkyjen ominaisuuksista ja kiitos vielä kaikista kommenteistanne. Vieressämme sijaitseva Lastentarvike tarjoaa ihan hurjan laajan valikoiman kaikkeen mitä pienokaisen kanssa tarvitaan. Saimme todella hyvää palvelua ja neuvoja sekä lisäksi vinkkejä heidän omistakin kokemuksistaan.


Päädyimme tähän Alexander merkkiseen pinnikseen sen laidan säädettävyyden vuoksi. Luulen, että se on hyvä valinta oli sänky sitten meidän makuuhuoneessamme tai hänen omassa huoneessaan. Alapohjan tasoa voi myös säätää kolmeen eri korkeuteen, joka vauvan kasvun myötä on tärkeä ominaisuus sängyssä. Nyt ylimman tason korkeus on lähes sama kuin meidän sänkymme, joten se helpottaa hänen nostamistaan viereen.  Sängyn laidat on lisäksi varustettu pureskelusuojalla. Näin Bebestä ei ehkä tule pientä jyrsijää :D


Tässä samalla kurkkaus Beben huoneeseen ;) 
Melkein alkaa olemaan valmista, mutta muutamia juttuja vielä puuttuu. Myös tuon takaseinän maalaus/tapetointi on vielä mietinnässä. Jotain tekisi mieli siihen laittaa, mutta raitaa, vai tähtiä vai jotain ihan muuta?? Siinäpä vasta pulma! Noh, onhan tässä vielä aikaa tuumailla ;)

Pidän kovasti sängyn ulkonäöstä ja siitä, että myös päädyt ovat säleikköä. Valkoinen väri oli ehdoton ja siihen on helppo yhdistää söpöjä värejä niin petivaatteissa kuin muussa sisustuksessa. Nähdessäni nämä supersöpöt valkobeige tähtilakanat oli ihan pakko napata ne mukaan. Niin suloiset ne ovat! Samaa sarjaa olevat katosverho ja reunapehmuste olivat myös ihan ehdottomia hankintoja.
 Katos lisää varmastikin pienen turvallisuuden tunnetta muuten vielä isossa sängyssä ja tietysti on näyttävä lisä pinniksessä. 

Verhotanko myydään erikseen ja se oli todella helppo laittaa paikoilleen.
Se voidaan kiinnittää joko päätyyn tai sivuun kiinni. Sen paikkaa voikin vaihdella sen sijoittamisen mukaan. Siirretään katos kyllä päätyyn, kun pinnis siirtyy meidän huoneeseen. Jonku ihanan mobiilin voisi vielä laittaa roikkumaan sängyn yläpuolelle.

Täytyy kyllä myöntää, että useasti tuota sänkyä tulee vain mentyä katsomaan <3 
Siinä sitten kuvittelee pikkuista jo sinne jokeltelmaan. Huomaan myös käyväni hypistelemässä niitä pienen pieniä vaatteita, 
voih Bebe kyllä sinua jo odotetaan!
Meillä oli kyllä niin kiva viikonloppu pienen vieraamme kanssa ja nyt täytyykin totutella taas hiljaiseen kotiin. 
Laskin juuri, että enää viisi maanantaiaamua ja sitten koittaa odotettu loma!


 Tuolla masussa taidetaan tietää, että kyseessä on häntä koskeva kirjoitus,
 kun niin kovasti siellä nyt myllertää <3


Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

  - Marjut -


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Moi, mistä pinnasänky on tilattu? :)