3. heinäkuuta 2016

Kesä tuli terassille!*Yhteistyössä Jysk

Kuinka upean aurinkoisista päivistä olemmekaan päässeet jo nauttimaan! 
Kyllä sitä varsinkin näinä hellepäivinä on onnellinen omasta pihasta. Olihan meillä vanhassa kodissakin pieni piha, mutta siinä pääsi nauttimaan auringosta vain muutaman tunnin ajan. Nyt meille paistaa aurinko terassille lähes 12 tuntia näin kesäaikaan :)  

Aiemmassa Jyskin yhteistyöpostauksessa esittelin teille jo kuvissa näkyvät Blommorin näyttävät kukkaruukut, klik.  Nostinkin nyt samaiset hortensiaruukut takapihalle testiin, jotta tiedän kestävätkö ne miten kuumuutta. Näin viikon testin jälkeen näyttäisi siltä, että riittävällä kastelulla  saattavat jopa selvitä :) 
Ensi viikolla siis jälleen kukkakaupoille! 

Yhteistyönä Jyskin kanssa saimme vihdoin myös takapihan ison terassimme valmiiksi.
Aurinkotuoleiksi valitiin nämä Hanstholmin mustat aurinkotuolit niiden kestävyyden ja ulkonäön vuoksi. Verkko on tosiaankin laadukasta ja kestävää, joten niissä voi huoletta löhöillä. Toisen pään pyörät helpottavat tuolien siirtämistä tarpeen tullen. Tuoleissa on viisi säätömahdollisuutta, joten näin raskausaikaankin on helppo säädellä asentoa oman olon mukaan. 

Nämä Birkevang tuolien pehmusteet valittiin oikeastaan vain värin perusteella. 
Ne ovat kyllä sopivan pehmeät ja käyvät tuolien väreihin. 

Tärkeässä osassa terassin kalustusta on tietysti myös pehmustelaatikko. Ilman laatikkoa pehmusteet tulisi nostaa aina sisälle, joten onhan se helpompi, että niille löytyy terassilta oma paikkansa säilytykseen. Tämä Yderup laatikko on tukeva, laadukas pehmustelaatikko terästä ja käsinpunottua, säänkestävää punosta. Tässäkin on renkaat toisessa päässä, joten jälleen siirtäminen on tehty hyvin helpoksi. Hydraulinen kansi helpottaa kannen auki pysymistä ja tietysti säänkestävyys on tärkeä ominaisuus.  Laatikon mitat: L133 x K64 x S54 cm

Mielestäni nämä kaikki käyvät kivasti yksiin ja edustavat tyylikästä sekä ajatonta tyyliä. 

Nyt vain lisää eilisen kaltaisia hellepäiviä! :)

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

 - Marjut -


2 kommenttia:

kristiina kortelahti kirjoitti...

Tyylikäs, harmaa terassi! Tuolla kelpaa aurinkoa ottaa.

Annika kirjoitti...

Ihana aurinkoinen terassi! Ja tyylikkäät kalusteet. Harmi kun Suomen kesä on niin epävakaa. Mut toivotaan aurinkoista säätä:)