31. tammikuuta 2017

FIILISTELYÄ COBELLOSSA


Kivaa tiistaita! 

Käväisin tammikuun alussa pitkästä aikaa Cobellon liikkeessä Espoossa. 
Heillä on liike myös meidän vieressä Vantaan Petikossa ja siellä onkin tullut enemmän käytyä. Molemmista liikkeistä löytyy muuten Outlet-osastot ;)

Varsinkin täällä Espoon liikkeessä käynti on jo kokemus itsessään! 
Liike on niin paljon enemmän kuin vain liike. Tuotteet ja huonekalut on järjestetty kodinomaisesti eikä tunnelmaa puutu. Sieltä on todella helppo hakea ideoita ja vinkkejä omaan kotiin. 
Koko liike on pullollaan toinen toistaan upeampia tuotteita ja ne on aseteltu kauniisti esille. 
Käväisinkin liikkeessä J:n viikkovapaa päivänä, jolloin Minean jäi isin kanssa kotiin. 
Äiti sai omaa aikaa ideointeihin ja fiilistelyyn :)


''Valikoimamme koostuu jatkuvasti vaihtuvista sisustustuotteista ja laadukkaista huonekaluista. Valikoimistamme löytyy mm. Riviera Maison, Artwood, Lexington, Balmuir, Design Letters, House Doctor, Nicolas Vahe, Hübsch, Madam Stoltz, HK-living, Englesson, Linum, Tine K. Home, Grand Design, Ocean House, THG, Beach House, Pomax, Cote Table, Linie Design, Svanefors, Uashmama, Fermob, Menu, Herstal, Himla, PR-home, Dualit, Tell Me More, Vita, ...
Cobellon omat kalustesarjat Cobello Home sekä Cobello Deco pitävät sisällään upean valikoiman tyylikkäitä kalusteita, jotka ovat valmistettu eurooppalaisesta umpipuusta korkealaatuisella eurooppalaisella työllä.''

Liikkeen ylimmästä kerroksesta löytyy tuotteita myös pienemmille sisustajille :) 
Tämäkin ihana tiipii teltta on varmasti monen leikkijän mieleen. 


 
''COBELLO & RUSTICA tekevät vahvaa yhteistyötä ja toimivat saman katon alla niin Espoossa kuin Vantaallakin. Rustican päämyymälä toimii kuitenkin Vantaan Petikossa, josta löydät Rustican valikoiman kokonaisuudessaan sekä saat parhainta mahdollista Rustica - infoa.
Katso lisää www.rustica.fi ''
Oletteko te käyneet tutustumassa Cobellon liikkeisiin? 
*Yhteistyössä Cobello lifestyle


- Marjut -Ei kommentteja: