25. tammikuuta 2017

TESTISSÄ KANTOREPPU ONE & REISSUN KUULUMISET


Terkkuja täältä Pohjanmaalta! 

Täällä on mennyt tosi kivasti <3 Mitä nyt tullessa meidän juna oli 3,5 tuntia myöhässä! Kyllä se vähän ketutti, mutta Minea oli niin kiltisti koko matkan ettei odottaminen oikeastaan edes harmittanut. Onneksi junalipusta saa kuitenkin korvausta junan ollessa yli tunnin myöhässä. Olin varannut meille paikan perhehytistä ja se osoittautuikin todella hyväksi ratkaisuksi. Meillä on vaunut mukana ja hän nukkui kopassa hytin lattialla päiväuniaan. Eihän tuo koppa edes mahtuisi normin istumapaikan kohdalle ja muutenkin paljon rauhallisempi tuollainen hytti. Meidän oli tarkoitus tulla jo huomenna takaisin kotiin, mutta päätimmekin jäädä vielä lauantaihin saakka :) 
Kotona onkin sitten odottamassa muutamia paketteja ;)


Meillä on ollut testissä Baby Björnin* kantoreppu One
Valitsin meille repun tässä suloisen vaaleanpunaisessa värissä.

Minea on kovin tyytyväinen neiti ja viihtyy kivasti itsekseen, mutta välillä olen hänet ottanut kantoreppuun kotitöitä hoidettaessa.
Kantoreppu One sopii sisäänrakennetun tuen ansiosta aina vastasyntyneestä 3-vuotiaaksi asti. 'Reppua voi käyttää niin, että lapsen kasvot on itseen tai eteenpäin sekä lasta voi kantaa myös selässä. Minea on yllättävän hyvin viihtynyt repussa, kun muutamilta kavereilta kuullut ettei kaikki lapset siinä niinkään viihdy. Myös isi on reppua testannut ja tykännyt sen mallista. Kantorepun leveät ja pehmustetut hihnat ovat kantajalle mukavat. Kantoreppu ei tee selkää kipeöksi vaan on ergonominen käyttää. 
Uskon, että kantorepusta on apua erityisesti itkuiselle vauvalle jolloin hänet saa hyssyteltyä, käsien jäädessä kuitenkin vapaaksi. Matkoilla reppu on todella kätevä ja kesän tullessa kantoreppua käytetään meillä varmasti vielä enemmän ulkonakin.

Baby Björn tunnetaan laadusta, turvallisuudesta ja toimivasta muotoilusta ja voin vain samaistua tähän testimme perusteella. 

Suosittelen mielelläni! 

*Yhteistyössä Baby Björn 


- Marjut -

Ei kommentteja: