11. maaliskuuta 2017

AAMIAISELLA VILLA KATAYASSA


Huomenta!

Täällä ollaan jo herätty ennen seiskaa neidin ilon kiljahduksiin :D 
On se vain niin eri, kun ennen herättiin aikaisintaan kympin aikaan, mutta mihinkään en tätä vaihtaisi <3 

Kerroinkin teille, että sain kutsun avoimien ovien aamupalalle moderniin merenrantahuvila Villa Katayaan. Nappasin mukaan toisen äippälomalla olevan ystäväni ja suuntasimme beibiemme kanssa kohti Helsingin Lauttasaarea. Näkemieni kuvien perusteella halusin kertoa teillekin tästä paikasta, joten pakkasin myös Nikonin mukaan!

En ollut aiemmin tässä villassa käynyt ja täytyy sanoa, hitsi miten mahtava paikka! 
Ihan mielettömät näköalat varustettuna upeilla tiloilla, siis ihan huikea paikka järjestää vaikka häät. 
Voi, kun olisikin vaikka polttarit tiedossa ;)

Eikö ole kerrassaan upea paikka?

''
Käytössänne on Villa Katayan upeat tilat; valoisa ja tilava sali ainutlaatuisella maisemalla, ylellinen saunaosasto näköalasaunalla ja höyryhuoneella sekä tilava ulkoterassi merenrannalla, aina lämpimän poreammeen kera.
Villa Katayaan pääsee myös meriteitse ja rohkeimmille on uintimahdollisuus ympäri vuoden. Kaikki tilat ovat vain oman ryhmänne käytössä.
 ''


 

Meidän M&M kaksikko antoi äitien nauttia herkullista aamupalaa heidän pitäessä toisilleen seuraa <3 
Täytyy myöntää, että oli aikas luksusta päästä valmiiseen pöytään ;) 


''
Villa Katayan tilat soveltuvat noin 10–60 henkilön tilaisuuksiin. Kesäaikana tilat ulkotiloja hyödyntämällä soveltuvat myös suurempiin tilaisuuksiin. Käytössänne on mm. datatykki, taulu-TV, DVD-soitin, AppleTv, Sonos-musiikkijärjestelmä sekä fläppitauluja. Tilat soveltuvat myös ryhmätyöskentelyyn. Villan pihaan mahtuu 10–12 autoa, ja kadun varressa on runsaasti lisäpaikoitustilaa. Herkullisista menuista vastaa Villan oma keittiötiimi. Keittiössä valmistamme parhaista raaka-aineista kaikki ruoat alusta asti ja tarvittaessa räätälöimme tarjoilun juuri teidän tilaisuuden näköiseksi.  Villa Katayalle voitte tuoda omat alkoholituotteenne, joiden valitsemisessa autamme teitä mielellämme.
 ''- Marjut -

Ei kommentteja: