26. maaliskuuta 2017

MAKUUHUONEEN AHTAUS ON RATKAISTU MINEAN PIENEMMÄLLÄ SÄNGYLLÄ


Tänään on ollut ihan hurjan kesäinen fiilis <3 
Hetkellisesti tuntui niin lämpimältä kesäpäivältä, että meinasin mennä terassille nauttimaan kanasalaattini. Vähän veti kateelliseksi, kun näin (ja haistoin) meidän naapurin jo grillaavan :D
Nyt ulos katsoessa siellä on menossa joku suuremman luokan hurrikaani!

Vaikuttiko muuten kellojen siirto teillä mitenkään? 
Meillä herättiin vasta kahdeksalta ja Mineaa ei tuntunut ajanmuutos vaikuttavan. Itsestä taas päivä on tuntunut tosi lyhyeltä ja ettei ole mitään saanu aikaiseksi..

Päivittelin jo Makuuhuoneen uudistus on valmis -postauksessa Minean pinnasängyn kokoa. Pinnasängyn sijaitessa meidän makuuhuoneessa on vaatekaapeille pääsy ollut vähän haastavaa. Onneksi kuitenkin liukuovet helpottavat tätä hieman. Kokeilimme eräänä iltana Minean nukuttamista ilman unipesää ja totesimme, että sänky on liian iso vielä ilman pesää. Pohdin asiaa ja totesin, että pienempi pinnis pyörillä olisi ratkaisu asiaan.

Tämän Piccolo kehdon meille saapuessa on aiemmat haasteet jäänyt taakse. Nyt vain harmittelen miksei me hankittu Vaunulasta* tämän kokoista pinnistä jo alkuunsa.





Vitsi miten näppärää sänkyä on pyörien avulla siirrellä ja tarvittaessa lukita paikoilleen. Olenkin päivisin siirtänyt sängyn meidän sängyn jalkopään seinälle. Sängystä löytyy myös keinu ominaisuus, joka on loistava apu nukuttamiseen. Kyllähän me testattiin sängyssä nukkumista ilman unipesääkin, mutta eipä neiti suostunut ilman nukkumaan. Onneksi pesä mahtuu sänkyyn ja uni maittaa taas <3






Uuden sängyn myötä makuuhuoneemme on entistä toimivampi! Sänkyä voi käyttää kunnes lapsi oppii itse nousemaan ylös, joten katsotaan kauanko saadaan tästä tilavuudesta nauttia :)

Hei maaliskuu lähenee loppuaan! 
Ensi viikolla luvassa mm. eteisen uusi järjestys, Minskun matkarattaiden esittely
sekä edullinen huulipunalöytö! 

Energistä alkavaa viikkoa! 

*yhteistyössä
- Marjut -

Ei kommentteja: