16. maaliskuuta 2017

KAUNIITA KYNTTILÖITÄ & RAIKAS HUONETUOKSU

Aurinkoista keskiviikkoa! 

Täällä voidaan jo onneksi hieman paremmin, liekö myös upealla säällä olevan siihen vaikutusta :) 
Vielä ei kuitenkaan uskalla kovin pitkäksi aikaa lähteä ulkoilemaan. 
Harmi sinänsä, kun olisi ihan täydellinen ulkoilu ilma! 

Pidän kovasti erilaisista kynttilöistä, kuten ehkä olette jo huomanneet :) En aina hanki niitä välttämättä siksi, että polttaisin niitä vaan enemmänkin niiden ulkonäön vuoksi. Aina en edes raaski kauniita kynttiläitä polttaa tai sitten poltan vain vähän kerrallaan. Saatankin monesti hankkia niitä vain ''koristekäyttöön'', etenkin hintavampia malleja. Pöydällä olevista aidoista kynttilöistä ei onneksi vielä tarvitse Minean kanssa stressata. Eikä meidän kisulivanhuskaan ole koskaan pöydillä kulkenut. Vaikka meillä onkin paljon varsinkin lyhdyissä led-kynttilöitä niin toki aidossa liekissä on oma tunnelmansa.  

Tuntuuko teistä joskus siltä, että on vaikeaa löytää kauniita sekä laadukkaita kynttilöitä? 

Kaikki varmaankin tietävät tutun Havin tuotemerkin? HAVI'S* on syksyllä 2016 lanseerattu kodin sisustuksen tuotemerkki ja uusi ajanjakso perinteisen Havin tarinalle. Kauniin HAVI'S-malliston takana ovat lahjakkaan suomalaiset suunnitteljat Elsa Vilen ja Noora Hellberg.


Näissä kynttilöissä yhdistyy juurikin aiemmin mainitsemani kaunis muotoilu että laatu. Lisäksi ne ovat hinta-laatu suhteeltaan hyvin kilpailukykyisiä. Merkkiä myy pääasiassa Sokoksen tavaratalot selä Citymarketit. Erityisesti omaan mieleeni on valitsemieni kynttilöiden ulkonäkö. Valitsin meille hennon roosan, valkoisen ja harmaan värisiä kynttilöitä. Mielestäni tuo harmaa on enemmän beigen sävyinen luonnossa. Pidän erityisesti roosan ja metallin yhdistelmästä varsinkin tässä korkeassa kynttelikössä. Vekkikynttilöissä on oma näyttävyytensä ja kooltaan sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Yhdistämällä erilaisia ja eri kokoisia kynttilöitä voi loihtia kauniita asetelmia hetkessä. Niillä saa myös kattaukseen helposti uutta ilmettä.

 Tänä keväänä tuotevalikoima täydentyi sisustustekstiileillä, pyyhkeillä sekä uudella saippualla ja huonetuoksulla. Halusin ehdottomasti testata tätä uutta After the Rain-huonetuoksua jo sen nimen perusteella. Mielettömän raikas tuoksu, joka tuo mieleen juurikin kesäisen päivän vesisateen jälkeen. Tuoksu sopii kivasti makuuhuoneeseen tuoden ripauksen odotettua kesää tuoksun muodossa. Kukapa nyt ei haluaisi herätä ja nukahtaa sellaiseen tuoksuun! Tällä hetkellä huonetuoksua voi hankkia vain verkkokaupasta www.havis.fi 
Suosittelen testaamaan!
- Marjut -


Ei kommentteja: