8. toukokuuta 2015

Hairstyles by Me

 Moikka,

Ajattelin kirjoittaa teille vähän hiusasiaa. Itse rakastan hiustenlaittamista ja innokkaasti kokeilenkin erilaisia juttuja. En edes muista milloin tai mistä innostus on aikanaan lähtenyt :)
Hain kyllä nuorempana parturikampaajaksi opiskelemaan ja muistankin, että olisin sinne päässyt hyvin tuloksin. Olin silloin kuitenkin laittanut toisen linjan ykkösvaihtoehdoksi, joten siihen se sitten jäikin ja ehkä hyvä niin.

Itselläni on aina ollut pitkät hiukset, poikkeuksena viidennellä luokalla ollut polkkamalli, joka jäi kyllä ainoaksi kerraksi. Minusta pitkät hiukset on helpompi ja nopeampi laittaa kuin lyhyet. Voi laittaa vaikka ponskarin, letin, nutturan tai ihan vain jättää auki. Itse harvemmin töissä pidän hiuksia auki, jotenkin ne ovat helpommat kiinni, kun tuolla tuulispäänä juoksee paikasta toiseen :D Vapaa-aikana tai esim. juhlatilaisuuksiin tulee sitten suoristettua tai kiharrettua enemmän, kun on yleensä aikaakin enemmän.
Tykkään kyllä lyhyiden hiusten malleista, mutta en usko että itse koskaan raaskin kutrejani leikata ;)

Hiuslaatuni kategorioituu varmaankin haasteellisiin tapauksiin. Vuosien ajan ongelma oli oikean värin hakeminen, kun tuntuu ettei väri tartu ja sitten taas haalistuu nopeasti. Tai, kun menen illalla nukkumaan märillä hiuksilla, saattavat  ne vielä aamulla olla kosteat. Hiukseni imevät siis todella paljon vettä itseensä. Tuntuu myös etten vieläkään ole löytänyt juuri sopivaa shampoota ja hoitoainetta. En muuten kyllä ikinä saisi hiuksiani selviksi, jos en käyttäisi hoitoainetta. Ehkäpä jollain muuallakin on sama ongelma?

Olen huomannut myös, että ystäväni mielellään antavat minun laittaa heidän hiuksensa esim. juhliin lähtiessä. Ja onkin tosi kiva kokeilla välillä nähtyjä kampauksia toisen hiuksiin. Pitäisi varmaan hankkia sellainen kampauspää, jossa voisi itseään toteuttaa ja kokeilla uusia juttuja ;)

Heii hyviä uutisia, ruokapöytää on jo aloitettu tekemään! Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä katsastamaan pöytälevyn värisävy vaihtoehtoja.

Ihanaa viikonloppua <3

- Marjut -

4 kommenttia:

Aidafoun kirjoitti...

Itseäni kiehtoo hirmuisesti kampaukset ja hiusten laitto. En vain osaa tehdä mitään hienoja kampauksia. Ehkä täytyisi harjoitella.. :)

Marjut kirjoitti...

Pitääpäs koittaa toistekin kirjoitella hiusjuttuja ja laittaa ohjeita ;)
Kivaa viikkoa :)

Aidafoun kirjoitti...

Kirjoittele ihmeessä vaan!
Kiinnostusta niitä löytää :)

Aidafoun kirjoitti...

Siis niitä kohtaan :D