31. toukokuuta 2015

Kesä, sinua on ollut ikävä


 
  jakku - HM
housut - Gina Tricot
toppi - HM
kengät - Tallinna
huivi  - LV
laukku - Guess
kello - Kenneth Cole 

J
paidat, housut - Zara, HM
kengät - Converse
kello - Guess

Kyllä, kesä on täällä vihdoin!! Tätä lämpöä ja aurinkoa on jo kauan odotettukin. Tuntuu aina talvella, että ei se kesä tule koskaan ja keväänkin tulo kestää ja kestää. Mutta niin se vain odotus aina palkitaan :) Nyt tarkenee jo päivällä ainakin hyvin ilman takkia, jopa ilmankin. Monilla olen nähnyt jo shortsit ja t-paidan vain, mutta itse aikamoisena vilukissana kyllä taitaisi vielä jäätyä moisilla vetimillä :D Niiden aika kyllä tulee vielä ;)

Huomenna on jo kesäkuu, eli viimeistään siitähän alkaa virallisesti kesä <3 Juhannukseenkaan ei ole enään kauan aikaa. Täällä ei varmaankaan kovin ihmeitä silloin tiedossa, kun koko kesäkuu on muuten aika täynnä menoja. Eikä voi kovin kauaksi lähteä ilman, että olisi Oskulle hoitaja, jota taitaa olla hieman vaikea saada juhannukselle :D

Lomaankaan ei ole enään kuin alle kaksi kuukautta, jippii! Meillä on onneksi J:n  kanssa yhteistä lomaa 2 viikkoa ja tarkoitus olisikin olla matkoilla koko aika. Ensin olisi ihana päästä ulkomaille, saisi heti kunnon lomafiiliksen eikä jäisi sitten miettimään mitään työjuttuja enään. Sitten pohjoiseen tietty viettämään osan lomasta ja varmaankin niin, että J tulee edeltä kotiin ja minä jään vielä sukuloimaan.
Itselläni on neljän viikon loma joten varmasti ehtii kaikenlaista kivaa tehdä vielä Helsingin päässäkin.
Onkos teillä jo suunnitelmia kesälomalle? 

Mutta nyt jälleen poikkeuksellisesti työt kutsuvat, joten nauttikaa te ihanan aurinkoisesta päivästä puolestani :)

- Marjut -2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tosi kiva asu :) värit sopivat sulle hyvin :)

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos kovasti Johanna :)