21. toukokuuta 2015

Kiikarissa 10Näissä merkeissä meni sunnuntain lenkki ystäväni kanssa Kannelmäen puistoalueella. Otimme hieman varaslähtöä tulevalle sunnuntain Naisten kympille. Olen viimeksi osallistunut vastaavaan tapahtumaan 10 vuotta sitten :) Odotan innolla tulevaa ja J on myös lupautunut kannustusjoukkoihin.  Mikään himojuoksija en ole koskaan ollut, mutta hölkkälenkkiä tulee välillä käytyä. Näin ollen en lähde hakemaan mitään erityistä tavoiteaikaa, rennolla fiiliksellä mennään. Katsotaan miten menee, jospa sitä intoutuu vielä joskus maratonille ;)

Tänään kävin vielä juoksemassa vajaa seitsemän kilometrin lenkin. Tuo lenkin pituus on aika perus mitä juostessa tulee mentyä. Joten eiköhän se kymppikin hyvin mene :) Suosittelen Arabianrantaa lenkkimaastoihin, kaunista merenrantaa pitkin on mukava juoksennella. Tulipa tänää vastaan jopa ihana valkoinen miniponi kärryn kanssa <3 Ranta on todella suosittu lenkkeilijöiden keskuudessa ja tietysti myös kaunis sää houkuttaa ihmiset ulkoilemaan. Toivotaan siis kaunista ja lämmintä säätä sunnuntaille!

Onko siellä kympille tulijoita? :)


Viikonlopuksi onkin tulossa ihana pieni vieras kyläilemään <3


- Marjut - 


2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Aivan ihana blogi sinulla, samoin instagram-tilisi! Sisustusmakusi on hyvin samanlainen kuin minulla, joten jään ehdottomasti seurailemaan blogiasi :) tsemppiä kympille ja hyvää kesää!

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos ihanasta kommentistasi <3 Kiva kuulla, että sieltä löytyy samanlainen sisustusmaku, toivottavasti löytyy inspiraatioita ;) Ihanaa ja aurinkoista kesää myös sinulle :)