3. toukokuuta 2015

Sunday's outfit  


Pictures: Sara / Tickle Your Fancy


housut: VeroModa
huivi: Gina Tricot
laukku: Guess
nahkatakki, paita, aurinkolasit ja balleriinat: Tallinnasta ostettu


Tällaista on ollut tänään päällä. Nahkatakki ei ole vielä kovin montaa kertaa ylläni ollutkaan. Ostin sen jo viime keväänä Tallinnan reissulta, mutta jotenkin ei tuntunutkaan niin omalta päällä kotona. Tänään sitten päätin kokeilla uudestaan pitkästä aikaa, ja tykästyin siihen uudelleen <3 Tykkään takin tikatuista kohdista ja erityisesti sen väristä. 
Löysin muuten Zarasta todella ihanan ja hyvin istuvan mustan bikertakin. Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä vähän shoppailemassa, joten toivottavasti niitä on vielä silloin jäljellä. 

Aamupäivä meni tänään sohvalla leffaa katsoessa. Ihan pakko suositella kaikille the Notebook leffaan tykästyineille, saman tekijän uusin leffa The Best of Me. Aivan superihana ja koskettava tarina vuosikymmenien jälleennäkemisen uudelleen rakastumisesta. Täysin hömppä tämä ei ollut, joten sopii myös miesten katsottavaksi ;) Juuri sopivaa sunnuntaipäivän katsottavaa! 

Jälleen olisi viikko edessä päin ja valmistauduttava arkeen. Olisi muuten aika luksusta jos olisi useammin näitä pyhäpäiviä keskellä viikkoa :) 

Ihanaa sunnuntai-iltaa <3 

- Marjut -2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sulla on instagramissa keittiössä joku kirja mikä on kauniissa telineessä. Minkä merkkinen se valkoinen teline on? Tai mistä olet sen ostanut?

Marjut kirjoitti...

Moikka, oon ostanut telineen joskus facebookin sisustuskirppiksen kautta. Joten ikävä kyllä en osaa sanoa mistä sen voisi löytää :( Googlesta löytyi vähän vastaavia hakusanalla metallinen kirjateline :) Kivaa viikonloppua!