3. marraskuuta 2015

La Vita e Bella

Moikka,

Niin vain on jo marraskuu. Jotenkin tosi nopsasti on mennyt koko syksy. Rakastan syksyä sen koko kauneudessaan mutta kyllä se joulufiilis alkaa pikkuhiljaa meille hiipiä. Pian täytyy alkaa ostella lisää joulukoristeita ja laitella valoja esille. Joko te olette laittaneet?

En ole tainnutkaan aiemmin esitellä teille makuuhuoneen naulakkoa. Se laitettiin jo kesällä sängynpäädyn teon yhteydessä. Naulakossa on roikkunut milloin mitäkin mutta ehdottomasti aina jokin torkkupeitoistamme. Metallinen Riviera Maisonin La vita e bella naulakko on tyylikäs ja sopii mielestäni makuuhuoneeseen kivasti. Makuuhuoneessa pyrin välttämään mitään sisustuselementtiä mikä toisi huoneeseen rauhattomuutta. On tärkeää, että unen saanti on tehty helpoksi vaikkakaan se nyt ei minulle ole koskaan ongelma varsinaisesti ollutkaan :D Pidän siitä, että petivaatteet on puhtaat ja pyrinkin niitä melko useasti vaihtamaan. Mikään ei ihanampaa kuin pujahtaa puhtaisiin lakanoihin pitkän päivän päätteeki. Raikas ilma aamulla ja illalla ennen nukkumaan menoa on must juttu.

Naulakossa on pidemään ollut Riviera Maisonin paperikassi ja viimeisimmäksi laitoin nauhallisen kranssin. Kranssi antaa omalla tavallaan sisustukseen rouheutta metallin kanssa yhdistettynä. Saa nähdä keksisikö siihen jotain jouluista myös :)
valaisin - Lamppukauppias
maljakko - Plantagen
tekokukat - Finnmari
petivaatteet  Hemtex
kehys & koukku - White on White
torkkupeitto - Asko


Mitä te pitäisitte naulakossa, kauniita vaatteita, lyhtyjä vai jotain muuta?Kivaa alkanutta viikkoa <3 

Terkuin,

- Marjut -

2 kommenttia:

Elisa Lpp kirjoitti...

Onpa kaunis makuuhuone <3

Marjut kirjoitti...

Kiitos paljon <3 Kivaa viikkoa!