29. marraskuuta 2015

Olohuoneen uudet hankinnat


Tässä nyt olisi teille kuvia uudesta tv-tasosta ja kristallivalaisimesta.Tämä Zero senkki soveltuu mielestäni loistavasti telkkarin alle. Kaunis korkeakiiltoinen taso on hankittu Vekenkalusteelta. 
Löysin heidän verkkokaupan sattumoisin googlaillessani korkeakiiltoisia tasoja. Heidän sivuillaan oli todella moderneja ja kauniita huonekaluja sekä muita sisustustuotteita. Ehkä huomaattekin, että olen enemmän alkanut pitämään vähän modernimmasta tyylistä ;) Jotenkin maalaisromanttinen tyyli ollut niin pitkään, että siihen alkoi jo kyllästymään. Vieläkin ehkä tykkäisin pelkistetymmästä tyylistä mutta kuitenkin kodikkuutta unohtamatta. Senkin päälle on tulossa vielä toinenkin upea Perfect Homen korkea kynttilänjalka.

Valaisimen löysin Roomlightin outletista josta kerroinkin tässä postauksessa. Olen todella iloinen tästä löydöstä ja vielä niin edulliseen hintaan :) Meidän asuntohan on oikeasti kolmioksi tehty mutta omistajat eivät halunneet kolmatta huonetta joten tämä on nyt iso kaksio. Siitä syystä olohuoneen kattovalaisimien paikat ovat olleet vähän hassusti. Kiitos ystäväni Samin, hän siirsi valaisimen paikkaa enemmän keskelle huonetta. Nyt pidän siitä todella paljon ja se pääsee paremmin esille. 

Mitäs pidätte uusista hankinnoista? 


Ihanaa sunnuntaita! 

Halein,

- Marjut -


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Onko tuon tv-tason keskellä oleva alalaatikko tarkoituksella "yli" tuosta alalaidasta?

Minttu / Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Todella kaunis koti! :)

Marjut kirjoitti...

Ei :D Täytyy katsoa mikä meni kootessa vikaan ;)

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos paljon <3 Ihanaa loppuviikkoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Musta jotenkin vähän sekavan tuntuinen. Joku kuvassa ei istu, niin hyvin kuin aikaisemmissa postauksissasi. Ehkä se on se uusi muutos modernimpaa tai musta telkkari. Heh.

Olen seurannut sinua alusta asti, ja alkanut tuntumaan, että sinulla ei ole mitään uutta annettavaa enää. Mitään millä erottuisit joukosta.
On kuitenkin ollut kiva seurata tähän asti, mutta nyt alkanut kyllästyttämään, samat kuvat erikuvakulmasta tai tyyny vähän erillailla.
Ihanaa joulun odotusta! ja jään tänne kuitenkin odottamaan. :)Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen olohuone, mistähän tuo matto on hommattu?

Marjut kirjoitti...

Kiitos palautteestasi! On hyvä saada myös ns. risuja ja näin ollen voin ottaa niistä oppia :) Ensinnäkin on ihana kuulla, että olet ollut lukijani alusta asti <3
Tietysti voi hyvin olla, että modernimpi tyylini ei ole kaikkien mieleen ja se on tietysti makuasia. En itse ole huomannut, että blogissani kuvat olisi samanlaisia tai samasta paikasta aina otettuja. Pyrin juurikin siihen ettei kuvat olisi samoista paikoista tai aiheista. Välillä myös kyselen postaustoiveita teiltä :)

Toivottavasti voin jatkossa tarjota sinulle mielekästä luettavaa ja palaute on aina tervetullutta!

Ihanaa joulunaikaa :)

Marjut kirjoitti...

Kiitos :) Matto on jokusen vuosi sitten hankittu Hobby Hallista.