8. marraskuuta 2015

AmandaB:n pöytä

Olin enemmän kuin innoissani, kun sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä AmandaB: n kanssa. Pidän heidän tuotteistaan kovasti ja viimeisin ostokseni onkin upea metallinen maljakko.
Sain valita heidän tuotteistaan mieleisen ja päätös oli helppo ;) Valitsin tämän näyttävän kolmijalallisen pöydän. Korkeutta pöydällä 68 cm ja näin ollen sopiikin täydellisesti nojatuolin viereen. Siinä metalli pääseekin valkoisen keskeltä vielä paremmin esiin. Tykkään pöydän muodoista ja erityisesti sen jalkaosasta. Pöytä on sopivan kokoinen ja sen paikkaa on helppo vaihtaa. Ihan loistava valinta siis!

Moni on varsinkin Instagramissa kysellyt tuosta kuvissa näkyvästä hohtavan metallisesta maljakosta. Sekin on siis AmandaB:n mallistosta. Maljakko on tarkoittu vain tekokukille ja tähän asti olen siinä pitänyt tekoliljoja. Hyvä yhdistelmä mielestäni :)

(pöytä saatu)


Mitäs pidätte? Onko Amanda B teille entuudestaan tuttu?


Mukavaa sunnuntaina ja Isäinpäivää <3

Terkuin,

 - Marjut -

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

AmandaB on loistomerkki! Ostin jokin aika sitten shamppanjalasit, joissa ihana monogrammi, ja kultaus reunassa. En ole ennen juonut shampanjaa maljan muotoisista laseista, mutta nyt ne lasit ovat ihan lempparit.
Olen etsimällä etsinyt tuota hopeanväristä maljakkoa, mutta vielä ei ole kävellyt vastaan :)
Terveisin,
Tarja Lohjalta

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunista !, ihastuttava torkkupeitto, mistä voisin ostaa samanlaisen?
Terv Teija

Marjut kirjoitti...

Kiva kuulla, että sielläkin on merkistä pitäviä :) Heidän nettisivuiltaan ainakin maljakkoa löytyy ;)

Marjut kirjoitti...

Kiitos Teija <3 Torkkupeitto on Lennolilta ja vielä tämän kuun ajan heidän kanssaan alennus lukijoilleni ;) Tästä linkki postaukseen: http://lovingwhitestyle.blogspot.fi/2015/09/elegantti.html?m=1
Kivaa viikkoa!

Marika S kirjoitti...

Monta kaunista pikkujuttua amandab löytyy, kauniita ja edullisia löytöjä. Ihana ♡

Marjut kirjoitti...

Todella paljon ihania juttuja joista jokainen löytää takuulla kotiinsa sopivia juttuja :)