6. tammikuuta 2016

Kristallin kirkkautta keittiössä

Taitaa teilläkin siellä pakkanen paukkua ja mieli olla korkealla upeasta kiekkopelistä :) Onnea nuoret Leijonat <3

Mutta sitten itse postausaiheeseen, eli uuteen keittiön valaisimeen. Moni onkin kysellyt kuvia keittiöstämme, joten tässä samalla tulee sekin sitten ;) Kristallivalaisin jo syksyllä ostettu Hobby Hallin outlet myymälästä Vantaalta. Jotenkin tämä asunnon valaisimien laitto on ollut hieman haasteellista, mutta onneksi J:n isä on expertti asiassa. Kiitos vielä avusta M :)

Ensin mietin sopiiko kristallinen valaisin keittiöön, mutta tulin siihen tulokseen, että pitäähän sitä keittiössäkin olla vähän bling blingiä ;) Ja tämän valaisimenkin kohdalla kävi niin, että se sai ensin haukut ja sitten kuitenkin kehut J:lta.

Pidän kovasti keittöstämme ja siellä on todella paljon kaappitilaa. Värit käyvät myös sisustukseemme kivasti. Ainut muutos jota olen keittiössä miettinyt on tuon lasivitriinin poistaminen. Olen siihen kyllä luvankin vuokranantajalta saanut ja remonttitaitoinen ystäväni kävi sitä myös katsomassa. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että vitriini poistaminen olisi liian työlästä seinään jäävien jälkien paikkaamisen takia. Keittiö saisi kyllä enemmän valoa osakseen ilman vitriiniä mutta näillä mennään ja pääseepähän kauniit astiat esille :)


Kirpsakkaa loppiaispäivää ihanaiset <3 


Halein,

   - Marjut -

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana köökki!Ton vitriinihyllyn vain ottaisin heti pois!toisi ihanasti avaruutta ja on vanhanaikainen.

Marjut kirjoitti...

Kiitos :) Juu kyllä minäkin sen heivaisin mieluusti pois, mutta ongelma on, että se pitäisi saada mahdollisesti muuttaessa takaisin :/ Liian kova homma vuokrakämppään :(