15. tammikuuta 2016

Pentikin uusi varjostin

Kivaa perjantai-iltaa! 

Täytyy myöntää, että täällä ollaan kyllä niin lomatunnelmissa nyt :) Pitkään aikaan ei ole ollut näin iisiä fiilistä lomalle jäämisestä, kun ensinhän tietysti piti delegoida työt kollegoille hoidettavaksi. Ihanaa, kokonainen viikko lomaa! Heti huomenna lähdemme J:n kanssa minilomalle ja ensi viikolla saamme odotettuja vieraita pohjoisen suunnalta <3 Ikävä kyllä J:llä ei ole lomaa, joten ihan parasta, että saimme pienen hemmottelun kuitenkin järjestymään. 

Ensin joudun myöntämään ettei olohuoneen järjestys ole enään näiden kuvien mukainen :D Se vaihtui jo pari päivää sitten takaisin aikaisempaan järjestykseensä ja hyvä niin. Kiitos vain kommenteistanne, mutta näin tuntuu kotoisammalta. Ehdin kuitenkin kuvaamaan tämän kauniin Pentikin varjostimen teille aiemmin, joten näillä kuvilla mennään :) 

  
Olen hieman kyllästynyt tiettyihin rottinkisiin juttuihin, kuten tämän jalkavalaisimen aiempaan Riviera Maisonin varjostimeen. Pelkäsin, että olisi ylipäätänsä haastavaa löytää tarpeeksi iso varjostin tilalle ja vielä sen värisenä kuin olin ajatellut. Olikin kuin sattuman kauppaa, että käydessäni pitkästä aikaa Pentikin liikkeessä Arabianrannassa löysin tämän kauniin beigen värisen varjostimen. Väri sointuu juuri täydellisesti meidän sisustukseen ja sopii myös loistavasti Prismasta hankitun jalan kanssa. Mielestäni tämä varjostin on raikkaampi eikä ole niin raskas kuin rottinkinen varjostin oli. Pidän Pentikin tuotteista kovasti, erityisesti tästä upeasta pallovalaisimesta <3  


Rentouttavaa viikonloppua ihanaiset <3

Halein,

 - Marjut -


Ei kommentteja: