30. tammikuuta 2016

Upeat hortensiat + lukija-alennus

 Moikka!

Kuten ehkä olettekin jo kuvista huomanneet, että meille on ilmestynyt vaaleanpunaisen sävyissä erilaisia kukkia. Nämä viimeisimmät on hankittu Vaasassa sijaitsevasta Shiilan Putiikista. Kauniit baby pink hortensiat ovat kuin luotuja noihin Amanda B:n maljakoihin. Tekokukat ovat minun mielestäni todella aidonnäkköisiä. Maljakoissa on neljä hortensiaa ja vähän olen niitä joutunut taitella lyhyemmiksi, kun muuten olisivat liian pitkiä.

Ihanan keväisiä kukkia ja sopii tyyliltään ja väreiltään meille kivasti. Eilenkin oli niin keväinen ilma jo ulkona <3 Pian se sieltä tulee, kun jaksetaan vain odottaa!
Kuten huomaatte etten ole vieläkään raaskinut ottaa noita upeita tähtiä pois ikkunoista :D Niitä on niin kiva pitää iltaisin päällä enkä koe niitä edes oikein varsinaisiksi jouluvaloiksi vaan enemmänkin sisustusvaloiksi ;) Mutta pakko ne on varmaan jossain vaiheessa vain ottaa pois, vai mitä? :)
 Makuuhuone on hieman muuttunut ja sinne on siirretty Sisustussellofaanista aiemmin hankkimani lasipöytä sekä Prismasta juuri löydetty uusi peili. Pidän paljon enemmän tästä järjestyksestä kuin aiemmasta takkamanttelin kanssa. Tuo Amanda B:n lattiamaljakon olen myös juuri hankkinut ja nostin sen tuohon pöydälle, kun on ehkä hieman orpo yksinään laittaa lattialle. Jos muuten joltain teistä löytyy korkeampi versio tuosta maljakosta niin olisin enemmän kuin valmis ostamaan sellaisen? <3

Mitäs pidätte uudesta järjestyksestä?
 *hortensiat saatu


Shiilan Putiikki tarjoaakin nyt teille ihanat lukijani -20 % alennnusta normaalihintaisista 
tuotteista koodilla WHITE
Alennus on voimassa 14.2.16 asti, joten hyvin ehtii vaikka ystävänpäivän lahjoja tilailla <3

Shiilan putikiin nettisivuille pääset suoraan tästä linkistä. Putiikin verkkokaupassa on tällä hetkellä menossa myös tammiale -40% (voim. 31.1.2016) lyhdyt, kynttilänjalat, tuikut. Jouluiset tuotteet -50% ja paljon tuotteita alennuksessa eri tuoteryhmissä. Esim. sisustustarrat, silityskuvat -20%

Nyt vain shoppailemaan!

 
Terkuin,

- Marjut -4 kommenttia:

Elisa Lpp kirjoitti...

Onpa kauniit kukat!
Meilläkin on muuten tähdet edelleen ikkunassa, ne vaan on niin kivat :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kameraa käytät kuvissa? Hienoja kuvia, laatu upea.

Marjut kirjoitti...

Kiitos <3 En ole vieläkään ottanut kaikkia tähtiä pois mutta varmaan pitäisi :D

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos :) Lähes kaikki kuvat kuvaan Nikon D5300 kameralla ja jotkut sitten Olympus Penillä.