22. huhtikuuta 2016

Kurkkaus tulevaan tyyliin

Vihdoinkin perjantai!!

Viikko on mennyt niin työn touhussa, tavaroiden siirtelemisessä että neuvolassa. En millään malttaisi enään odottaa ensimmäistä yötä uudessa kodissa <3 Yritin ehdottaa J:lle, että olisimme menneet jo tänään sinne yöksi, mutta vastaus oli ''Kyllä sä siellä kerkeät sitten olemaan :)'' Noh, niin kai sitten!
Viimeiset tavarat ja lopullinen muuttomme tulee siis olemaan 13.-15.5. viikonlopun aikana.

Uusia hankintoja on jo tullut tehtyä, mutta puuttuviakin on vielä jonkin verran. Teen vielä erikseen postauksen tulevista hankinnoista ;)

Ajattelin antaa teidän kurkata tulevaa tyyliämme alla olevan kollaasin merkeissä. Pääväreinä tulee olemaan valkoinen, harmaa ja beige. Hieman mustaakin saattaa jossain vilahtaa :) Nämä värit enemmissä ja vähemmissä määrin kulkevat koko asunnossa luoden yhtenäisen kokonaisuuden. Neutraalisuus, rauha, harmoninen ja pelkistetty taitavat kuvata parhaiten tulevaa kotiamme ;)

Kuvat; Pinterest

Tein lisäksi erillisen kollaasin hieman fiilistelyn pohjalta. Näissä kuvissa on kuvattuna kauniita yksityiskohtia, esineitä ja hetkiä. Katsotaan saadaanko luotua samantapaista fiilistä myös meille <3 


Kuvat; Pinterest
Miltäs näyttää?

Ihanaa viikonloppua!

- Marjut -

Ei kommentteja: