16. huhtikuuta 2016

Terassin suunnittelua

Hyvää huomenta!

Täällä ollaan herätty jo J:n lähtiessä töihin ja ehkä ''pienimuotoinen'' innostus muutosta sai muutenkin heräämään melkein kukonlaulun aikaan :D Päätettiin nimittäin aloittaa muuttopuuhat jo tämän viikonlopun aikana. Eilen illalla vietiin muutamia juttuja ja huomiseksi on sitten varattu pakettiauto. Viedään suurin osa tavaroista ja varastosta nyt ja loput sitten toukokuun toisella viikolla. Ollaan reissussa vapun jälkeinen viikko, joten täytyy vähän osissa muutella.

Oon nyt jotenkin tosi innostunut tulevasta terassin laitosta. Koko huoneiston levyiselle terassille paistaa keskipäivästä iltaan saakka aurinko, joten uskon, että tulemme viettämään siellä paljon aikaa :) Näin ollen haluan panostaa sen viihtyvyyteen. Meiltä löytyy jo valmiiksi tämä valkoinen kalustesetti, joka aiotaan pitää käytössä. Täytyy vain hankkia uudet pehmusteet ja ehkä aurinkovarjokin olisi kiva juttu. 

Kuva; Kodin Terra   

Terassin toiseen päähän olisi suunnitteilla hankkia kaksi aurinkotuolia. Olen etsinyt kaikki puutarhakalustekaupat läpi ja vain muutama mieleinen löytyi. Olemme kyllä molemmat J:n kanssa sellaisia auringonottajia, että on syytä olla hyvä tuoli ;)

Onko teillä kokemuksia alla olevista malleista?Kuvat; Bauhaus, K-Rauta, Veken Kaluste


Keräsin vielä Pinterestistä kuvia terassin yleisilmeestä jonkalaiseksi sen toivoisin. Korkeat maljakot sopisi hyvin pöytäryhmän reunalle tuomaan hieman lisää yksityisyyttä. Maljakoihin laittaisin ehkä joko korkeita tuijia tai puksipalloja. Ja tietysti terassille tulee myös hortensioita, lyhtyjä, tekstiilejä ja muita kukkia  <3 Etupihalle kaavailin joitan kollaasin oikean alalaidan tapaista, mitäs pidätte?


Kuvat; Pinterest        


Nyt täytyy jatkaa pakkailuja, nauttikahan te aurikoisesta päivästä! 

- Marjut -

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ihania kuvia, ah!

Mahtavaa päivää!