7. huhtikuuta 2016

Suuria uutisia

Heippa pitkästä aikaa!

Ensinnäkin haluan kiittää teitä ihanat jotka olette huolestuneita viestejä lähettäneet, täällä kyllä ollaan vielä. Ja ehkä tekin olette vielä siellä ruudun toisella puolella :)

Olen niin odottanut tämän postauksen julkaisemista <3 On ihanaa päästä kertomaan teille taukoni syy jonka olisimme halunnut muutenkin jo kuukausia sitten huutaa kaikille maailmassa!
Hyvin onnellisena ja ylpeänä voin kertoa teille, että meille syntyy syksyllä pienokainen <3 <3
Tämä on niin upeaa ettei välillä tunnu asiaa oikein edes käsittävän! Eilen pääsimme näkemään tulevan ihmeemme ja hän näytti ihan täydelliseltä jo nyt. Siellä hän vilkutteli meille pienillä käsillään ja kaikki oli niinkuin pitikin <3

Ikävä kyllä taukoni on johtunut melkoisesta raskauspahoinvoinnista. Näin huonoa vointia en osannut odottaa, mutta toki tiesin kaikkien raskauksien olevan hyvin yksilöllisiä. Sairauslomalla olenkin tähän mennessä ollut jo nelisen viikkoa :/ Voin sanoa, että kun on näin on huonossa niin arvomaailma menee uusiksi ja voimavarat riittävät juuri ja juuri päivästä kerrallaan selviytymiseen. Nyt on kuitenkin ollut jo muutamia päiviä parempi olo ja niistä olen todella hyvilläni. Toivotaan, että tästä parempi olo jatkuukin ja pahimmat olot olisi jo takanapäin :)

Elämän suuri ihme kasvaa sisälläni ja olemme siitä J:n kanssa ikionnellisia <3

Tulette siis kuulemaan myös raskausajanhöpinöistäni jatkossa :) 

// I'm so happy to tell you all that we are expecting baby in autum. This feeling is so amazing <3 
I haven't feeling very well but now little bit better. Yesterday we saw our little miracle and baby look just perfect <3 <3  

 <3 
  - Marjut - 

1 kommentti:

Ella Kristiina kirjoitti...

Voi kuinka ihana uutinen <3 Tuon pahoinvoinnin muistan toisesta raskaudestani, 14viikkoa huonoa oloa ja oksentelua :( ja sinnittelin töissä vaikka sielläkin kävin oksentamassa aina tietyin väliajoin.

Nauti odotuksesta ja toivottavasti paha olo pian poistuu.

Paljon onnea teille pienestä ihmeestä <3