14. huhtikuuta 2016

Lisää uutisia!

Aurinkoista torstaita!

Näin aamutuimaan ajattelin laittaa teille heti lisää uutisia :) Joku saattoikin jo illalla Instagramin puolelta asiasta lukea.

Me olemme muuttamassa uuteen kotiin <3 Ihanaa, olen niin innoissani!! Kyseessä on uudehko rivitalo yhdessä tasossa ja huoneita löytyy neljä olohuone mukaan luettuna. Ihanan iso terassi, valo ja vaaleat pinnat, love it!

Olimme J:n kanssa puhuneet jo aiemmin, että ennen pienokaisen tuloa katsomme uutta asuntoa. Niin se sitten löytyikin ja muuttopuuhat on edessä. Onneksi uusi asunto on tyhjä, joten voimme tehdä muuttoa pikkuhiljaa. Vaikka mieli tekisi heti kantaa kaikki tavarat ja laittaa paikoilleen :D

En tiedä johtuuko tämä tästä raskaushormonista vai mistä, mutta meille on tulossa uuteen kotiin hieman erilainen sisustus :) Kuten sanoinkin viime postauksessa, että olen miettinyt käytännöllisyyttä ja tulevaa myös sisustuksen osalta. Keittiössä on tummanharmaat tasot joka toimii punaisena lankana ainakin keittiö-olohuone tilassa. Olen laittanut paljon tavaroita ja joitain huonekaluja myyntiin. Nyt varmaan pyörrytte, mutta olen myynyt myös joulukuussa hankitut nappituolit :D :D Vaikka niistä pidinkin kovasti niin ne tuntuivat kovin raskailta eikä värimaailma kohdannut uuden kodin tyylissä. Haluan mahdollisimman väljän, pelkistetyn ja tilantuntua antavan sisustuksen. Ehkä on myös helpompi pienen kanssa ;) Toki valkoinen säilyy edelleen suurena osana kaikessa, mutta hieman harmahtavaa on myös luvassa. Odotan kovasti myös pienokaisen huoneen laittamista <3
Paljon on vielä myymättä, joten laittelen ainakin Facebookin puolelle myynti-ilmoituksia ;) Tarkoitus on etten vie uuteen kotiin mitään sellaista jolle ei ole paikkaa saati käyttöä.

Näin ollen en postaile enään täältä nykyisen asunnon kaaoksen keskeltä :D Ideoita uuteen kotiin tulette näkemään ennen kuin pääsemme asettumaan aloillemme.

Tässä vaiheessa paljastan teille yhden kuvan uudesta kodistamme.

Uusi olohuone-ruokailutilamme, mitäs sanotte? :)

Ihanaa päivää <3 

  - Marjut -

1 kommentti:

Jemina kirjoitti...

Paljon onnea uuteen kotiin! <3