28. toukokuuta 2016

Esittelyssä ihastuttava Riina K ja uudet hiukseni

Moikka!

Kaikki varmaan tietää sen tunteen, kun deadline puskee ja hommat vain kasaantuu? No täällä se viikko on ollut nyt. Tällaisen viikon jälkeen oli superihanaa päästä hemmoteltavaksi!

Vaalennusprosessin jälkeinen hopeashampoon käyttö ja raskaus eivät taida olla paras yhdistelmä.. Hiuksista tuntui tulevan entistä keltaisemmat, sameat ja vähän purkkamaiset. Onko muilla vastaavia kokemuksia?
Onneksi pääsin ihastuttavan Riinan kanssa suunnittelemaan tilanteeseen pelastuksen. Riinan kampaamo Riina K sijaitsee hurmaavassa Ullanlinnassa Tehtaankatu 7:ssä. Karkkimaisen söpöön liikkeeseen asteli mielellään sisään :)

Kävimme ensin läpi aiemmat tapahtumat ja sitten mietimme mikä värjäys olisi tähän hetkeen paras.
Tyvivärini kasvaa nyt entistä tummempana ja sen vuoksi päätimme jättää sen kasvamaan sellaisenaan. Näin ollen pääsen vähemmällä värjäyksellä myöhemmin. Kirkastamalla saatiin keltaisuutta pois ja raitoja laitetiin tyvivärin sävyllä. Lopputulos on tasaisempi ja eläväisempi. Lisäksi pieni nipsaisu latvoista ja valmista tuli!

Ero on kyllä selvästi viilempi!





Itse tykkään kyllä hurjasti ja on myös paljon luonnollisemman näköinen nyt :) 
Mikäli etsitte uutta luottokampaajaa niin tässä loistoehdokas! Kampaamopalveluiden lisäksi heiltä löytyy myös meikkauspalvelut.
Kiitos vielä Riina <3 

New hair color made by Riina K
Thank you again lovely Riina!

 *postaus toteutettu yhteistyössä kampaamo Riina K:n kanssa 


 - Marjut -

Ei kommentteja: