21. toukokuuta 2016

Valoa & vaaleutta


Ihanaa lauantaita! 

Täällä ollaan vihdoin saatu lähes kaikki laatikot purettua ja pääsin ottamaan teille muutamia kuvia olohuoneestamme. Täytyy sanoa, että muuttaminen on kyllä kovaa hommaa eikä oikein sovi tällaselle kaikkihetinyt-tyypille :D Olisin tietty halunnu kaikki heti paikoilleen tai vähintäänkin hankkia puuttuvia juttuja valmiiksi, mutta onneksi järjen ääni J piti jalat maassa ;) Kyllähän tässä ehtii pikkuhiljaa laitella, kun vain saadaan tavarat suht paikoilleen. 
Täytyy muuten kehua cityvaraston loistavia muuttolaatikoita. Niin helppo pinota ja luottaa siihen, että ne kestävät reilusti painoa, suosittelen siis! 

Sitten itse aiheeseen eli uuteen olohuoneeseemme. Täällä näyttäää nyt hyvin valoisalta ja vaalealta. Tätä valoa on kyllä niin odotettu! Isot ikkunat tulvivat valoa ja niiden ikkunalaudoilla on Oskulle loistopaikka tähystellä ulos (tämän vuoksi sälekaihtimia on hieman nostettu) :) Hän niin söpösti retkotti tuossa rahin päällä etten raaskinut häntä herättää <3
Tavaranpaljous on tosiaan vähenytnyt ja nyt meillä on enemmän pelkistetympi ja hieman modernimpi sisustus. Avara tila ja viistokatto tulevat hyvin esii. En enää edes halua joka nurkkaan tavaraa, joka varmastikin hyvä päätös viimeistään, kun pienokainen lähtee liikkeelle :)

Sohvan yläpuolella olevalle seinälle on vielä etsinnässä taulu/tauluja. Myös sohvapöytä on hakukessa tai J:n ehdottama isompi rahi pöydän tilalle. On ollut hauska huomata kuinka muuton yhteydessä J:tä on tainnut puraista sisustuskärpänen ;D Hän ehdotti myös uuden sängynpäädyn hankintaa, mutta katsotaan miten sen hankkeen kanssa käy.. Kauniin harmaat Lexingtonin tyynyt on kuvauslainassa White on White liikkeestä. Hieman vielä mietin niiden kotiuttamista, mutta vähintäänkin värimaailmaltaan samankaltaiset tulee tilalle.  

Kerron vielä myöhemmissä postauksissa uusista hankinnoistamme!

Mutta miltäs meillä näyttää? Nautitaan upeasta ilmasta ja jännitetään miten illan matsissa käy! 

 - Marjut -


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei aivan ihana matto!! Mistä se mahtaa olla? :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno lattialla seisova kynttelikkö, mistä se on ostettu? Kaunis koti!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Mikä sinun kokemuksesi on siitä jääkö Ektorpin nojatuoleihin helposti karvat kiinni? Vai lähteekö kissasta karvaa :D haluaisin meille valkoiset sohvat mutta meillä on musta koira..

Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi ja hieno on sisustustyylisi! Jännä huomata, että nyt kun muutitte sisustus väriltään näyttää enemmän miltä meillä hetki sitten ja me mahdollisesti muuttamassa ja minä muuttamassa sisustusta enemmän värimaailmaltaan mikä sinulla oli ennen :) ainut, että en millään löydä mistään oikean näköisiä kerma/beige-nude vaaleita sisustustyynyjä :( eli jos sinulla ei ole enää käyttöä niin minä mielelläni ne ostaisin :)

Marjut kirjoitti...

Moikka! Mäkin ihastuin mattoon ensisilmäyksellä <3 Matosta tulossa vielä postausta mutta jos et malta odottaa niin kurkkaa Askon sivuille ;)
Marjut

Marjut kirjoitti...

Kiitos, se on hankittu Tuusulan Sisustus Bellasta :)
Marjut

Marjut kirjoitti...

Moikka! Pakko se on myöntää, että kyllähän siihen jää karvat kiinni :D mutta en silti pidä huonona hankintana, koska päälliset voi pestä/uusia tarpeen mukaan. Ja tarrarulla auttaa asiaa ;)
Marjut

Marjut kirjoitti...

Moikka! Kiitos kommentista :) Koin uuteen kotiin tämän harmaa-valkoisen värimaailman sopivammaksi ja ehkä raikkaampikin nyt näin. Joitain tyynyjä voisi ehkä löytyäkin ;) laita vaikka mailia lovingwhitestyle@gmail.com
Marjut