29. toukokuuta 2016

Kurkkaus Beben vaatekaappiin

Leppoista sunnuntai-iltaa ihanat! 

Täällä on viikonloppu mennyt yhdessä hujauksessa. J:n ollessa reissussa sain viikonloppuvieraakseni rakkaan pikkusiskoni <3 Hänen kanssaan ei aika käynyt pitkäksi eikä tekemistä puuttunut. Kävimme siivouspäivän kirpparitapahtumassa, puistossa, paistettiin lättyjä ja herkuteltiin sängyssä ;) Tämä päivä onkin sitten mennyt töiden parissa ja nyt vasta ennätin istahtamaan sohvalle. 

Minulta on kyselty Beben hankintoihin liittyen ja tässä ensimmäinen kurkkaus tähän osioon. 
Hirveästi ei ole vielä tullut suurempia juttuja osteltua, mutta aikaahan on vielä :) Vaatteita on nyt ihan pienen pieniä ja isoimman koko taisi olla 68 cm.


Yllä olevassa kuvassa näkyvä torkkupeitto on mummoni tekemä ja ollut itsellänikin pienenä käytössä. Ihana, kun on jotain sukupolvesta toiselle <3 
Söpöt pupuset on hankittu KappAhl ja White on White liikkeistä. 


Potkuhousut löytyi muistaakseni kirpparilta euron yhteishintaan ja vieläpä hintalaput paikoillaan. Kietaisubodyt HM, KappAhl ja LindexNewbie ihanuudet on hankittu KappAhlin myymälöistä ja osa saatu lahjaksi. Tykkään kovasti newbien mallistosta ja sitä varmasti hankitaan lisää Beben kaappiin :) Seeprabody löytyi sattumalta Prismasta muutaman euron hintaan. Raidallinen haalari ja Ciraff ruokalappu hankittiin Kokkolan Halpa-Hallista. Yllätyin kuinka edullisia, mutta kuitenkin laadukkaita tuotteita heidän valikoimista löytyi. Katsottiinkin jo valmiiksi söpöimmät tyttöjen ja poikien vaatteet niin äitini voi sitten toimittaa ne meille myöhemmin ;) 

Tässä näitä tähän astisia Beben vaatteita ja muita ihanuuksia. Myöhemmin sitten luvassa lisää <3 
Ai niin, meillä on keskiviikkona rakenneultra, joten vähän jänskättää jo etukäteen. Onneksi olo on ollut mitä parhain ja pienen pieniä liikkeitäkin on jo tunnettu <3 

Energistä viikkoa! 

 - Marjut -


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania vaatteita. Paljastatteko sukupuolen vai pitääkö päätellä tulevista vaatteista? ;)

Marjut kirjoitti...

Eikö olekkin <3 Pienet vaatteet ei voi olla kuin söpöjä! Kyllä me ajateltiin sukupuoli kertoa mikäli Bebe vain sen meille paljastaa ;) jänskää!!

Anonyymi kirjoitti...

ihania juttuja ootte jo hommaillu! :) newbie on muuten kappahlin merkki eikä lindexin ;) ihanaa odotusaikaaa!! :)