11. toukokuuta 2016

Vauvanhuoneen suunnittelua

Enään pari yötä niin pääsemme kokonaan muuttamaan uuteen kotiin <3 Tätä on niiin odotettu!
Muuton myötä sitten pienokaisen huonettakin pääsee sisustamaan. Vielä ei olla mitään suurempia hankintoja tehty eikä tässä vielä mikää kiire olekaan. Valmiiksi olen kyllä paljon kaikenlaista katsonut :)

Värimaailma meillä säilyy samana myös vauvanhuoneessa. Tällä hetkellä hänen huoneestaan löytyy lipasto ja nojatuoli. Pinnasänky on seuraavana hankintana edessä. Siihen liittyen kuulisinkin teiltä mielipiteitä? Kannattaako sängyn olla sellainen, josta saa toisen laidan pois? Oletteko käyttäneet heti pinnasänkyä vai onko jollain ollut kehto tai vastaava käytössä? 
Toki pienokainen nukkuu sängyssänsä meidän huoneessa aluksi, joten siksi mietin sänkyä josta laidan saisi irti. Uusi makuuhuoneemme on sen verran kapea, että pinnasänky tulee olemaan meidän sängyssämme kiinni. 

Nämä lastenhuoneet ovat erityisesti mieleeni! 
Kuvat PinterestHaluan ehdottomasti laittaa vauvanhuoneen seinälle suloisia kuvia eläimistä <3 Minun lapsuudessani oli kaikki mahdolliset eläimet ja haluan tutustuttaa oman pienokaisen myös iän myötä eläinihanuuksiin <3 Tuollainen alla oleva höyhenvalaisin on myös hankintalistalla. Mielestäni se tuo juurikin lisää pehmeyttä hänen huoneeseensa. Tietysti myös kaikenlaiset pehmoiset ystävät tulevat olemaan osana huonetta. Itseltänikin löytyy vielä pussillinen omia karvakamuja varastosta. Täytyypäs käydä kaivelemassa mitä sieltä löytyykään :)
Nähdessäni kuvan Nannan blogissa olevasta avoimesta vaatekaapista aloin miettimään sellaisen toteuttamista myös meille. Se tarkoittaisi sitä, että nostaisin liukuovet vain pois ja korvaisin muutaman hyllyn lasihyllyllä tai laatikolla. Tätä täytyy kyllä vielä miettiä ja suunnitella ;) Pieniä söpöjä vaatteita kelpaa kyllä pitää esillä. Nannan tyyli on kyllä todella seuraamisen arvoinen ja koen meillä olevan paljon samoja mieltymyksiä sisustustyylin ja ajatusmaailman suhteen. Käykäähän kurkkaamassa, jos ei ole teille entuudestaan tuttu blogi!
Lisää kuvia löydät Baby's room kansioistani Pinterestistä. 

Haluaisin myös kuulla teiltä mahdollisia kokemuksia unipesän käytöstä? Ymmärtääkseni se on melkoisen uusi juttu, mutta sitäkin suositumpi? Olemme kyllä ajatelleet sen hankkimista. Pinnasänky tuntuu näin alkuun niin isolta pienelle ihmisille, että unipesä tuo varmasti nukkumiseen ja olemiseen turvaa Ja unipesäähän voi pitää myös esim. sohvalla eikä tarvitse pelätä pienen pyörähtämistä. Mielestäni kuulostaa loistavalta keksinnöltä! 

 Otan mielelläni vastaan vinkkejä kaikkiin vauvantarvikehankintoihin liittyen :)

Halein,
  - Marjut -


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei.
Ostin tuollaisen "unipesän" meidän kolmannelle lapsellemme enkä ole katunut. Vauva tuntee olonsa siinä turvalliseksi ja nukkuu siinä huomattavasti paremmin kuin omassa sängyssään. Voin nyös turvallisin mielin ottaa vauvan viereeni, ilman pelkoa siitä pyörähdänkö unissani vauvan päälle. Suosittelen siis lämpimästi :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!
Ihania suunnitelmia, odotan valmiin huoneen näkemistä. Erityisesti nojatuolin valinta kiinnostaa, tuntuu ettei sopivaa löydy meidän lasten huoneeseen.
Muutenkin suunnitelmat tulevaan kotiinne näyttää ihanilta, ehkä enemmän vielä omaan tyyliin kun aiempi kotinne.

Marjut kirjoitti...

Tosi kiva kuulla :) varmasti myös meidän hankintalistalla siis!
Kivaa viikkoa!
Marjut

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos paljon <3 Ollaan kyllä viihdytty niin hyvin täällä!! Laittelen Beben huoneen kuvia kun vain saadaan pinnasänky hankittua. Kiva kuulla, että tämän kodin sisustus on myös enemmän sinun makuun :)
Aurinkoista viikkoa!
Marjut