24. kesäkuuta 2016

Esittelyssä makuuhuone + juhannusterveiset

Sain näiden uusien lakanoiden myötä idean kuvailla teille uuden kodin makuuhuoneemme. Se ei olekaan vielä päässyt esille blogin puolella. Kovin suurta muutosta ei makuuhuoneesa vanhaan verrattuna ole tapahtunut. Kovasti olisi kyllä halua vaihtaa sängynpäädyn väriä enemmän harmaaseen tai valkoiseen sävyyn. Sitä myöten myös seinän maalaus/tapetointi houkuttelisi. Katsotaan!

Löysin nämä kauniit percalepuuvillaiset pussilakanat, jotka tutun laadun takia lähtivät mukaani oitis. Suosin Hemtexiä petivaatteiden hankinnoissa ja tähän asti olen ollut erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen. Lähes kaikki petivaattemme taitaa ollakin heidän valikoimistaan. 
Kyseiset ARC Långedrag lakanat ovat juuri nyt alennuksessa 29,95€/kpl.
Näissä lakanoissa nukkuminen on verrattavissa hotellin sänkyyn ja sehän, jos mikä on ylellistä ;)
Meille sopii hyvin juurikin kissan takia nuo tiheään kudotut percalelakanat. Niihin, kun ei tartu niin helposti kisulin karvat kiinni. Osku yleensä nukkuu joko minun tyynyn vieressä tai jalkopäässä <3 
Päiväunia hän mielellään nauttii myös sängyssämme, kuten tälläkin kertaa. 
Nyt hän sattuikin olemaan hyvin kuvauksellisella päällä ja söpöili oikein kerrakseen! 
 
Täällä tosiaan vietellään juhannusta ihan kotosalla tänä vuonna. Jotenkin ei vaan jaksanut lähteä mihinkään tai sopia mitään suurempaa. Ainakin aiotaan rentoutua ja testata ihania grilliherkkuja! Sitä on kuitenkin tullut koettua juhannuksen viettoa niin festareilla että mökeillä, joten uuden kotiterassin korkkaaminen on just nyt parasta :) Kuvissa näkyvä ihastuttava juhannuskimppu löytyi vitosella lähikaupan kukkamyyjältä, kaunis eikö?

Katsotaan josko saisimme J:n kanssa yhden DIY-projektin toteutettua, josta kuvia luvassa myöhemmin ;) 


Ihanaa juhannusta kaikille ja pitäkää toisistanne huoli <3 

 - Marjut -

4 kommenttia:

Tiina A kirjoitti...

Onpas kaunista! Ihanat keveät sävyt. Kattovalaisin kruunaa huoneen.

Mukavaa juhannusta!


www.decopixbytiina.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta näyttää teidän uusi koti! :) Samanlaista tyyliä haluan tuoda itsekin uuteen kaksikerroksiseen rivitalo kotiin, kun se joulukuussa valmistuu. Mistä teidän uusi sohvapöytä on, jonka kuva näkyi instassa. Se oli ihana! :) -Johanna

Aurinkokujalla kirjoitti...

Upea makuuhuone ja hyvää juhannusta.
Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis makuuhuone �� Hemtexin lakanat saavat multakin peukonnoston, ihanaa laatua, suht. järkevään hintaan �� Mistä päiväpeitto? Onko Luhdan Pilvi?