26. kesäkuuta 2016

Juhannuksen kattaus & hieman syvällisempiä pohdintoja













Ollaankos siellä selvitty juhannuksen vietosta? 
Toivottavasti joku muukin on syönyt yhtä paljon kuin minä? 

Täällä on ollut todella hiljaista, kaikki naapurit yksiä lukuunottamatta ovat muualla, ei autoja, vain lintujen viserrystä. Upeasta ilmasta ja ihan jokaisesta auringonsääteestä ollaan kyllä nautittu. Grilli on päässyt useaan otteeseen käyttöön ja eilen illalla katettiin hieman pöytääkin terassille. Täytyy kyllä myöntää, että grillimestarini oli ihan ykkönen ja herkut olivat suussa sulavia ;)

Juhannuksen aikaan luonnonkukat ovat ihan ehdoton juttu ruokapöydässä. Erilaisten kukkien käyttö kattauksessa on muutenkin kiva lisä ja ideoitahan toteutukseen riittää vaikka miten. Eilen pääsi käyttöön myös Askosta vastikaan hankitut Diamond kuohuviini- ja punaviinilasit. Ihastuin niihin ensi silmäyksellä! Ne ovat tosi sirot ja niistä on helppo pitää kiinni. Näyttävät olevan edelleen tarjouksessa 1,90 eur/kpl. Minun lasissani kylläkin punaviinin tilalla oli alkoholitonta valkoviiniä ;) Skumppalasissa taasen jo aiemmin hehkuttamaani persikkaista Bella Ellaa.

Illalla J:n lähtiessä moikkaamaan kavereitaan istuin terassilla nauttien kauniista auringonlaskusta.
 Mietin siinä lämpimässä kesäillassa kuinka onnekas sitä tällä hetkellä oikein onkaan <3 
En voisi enempää tähän toivoa. Välillä arjen askareissa on sen verran kiirus, ettei aina ehdi pysähtyä paikoilleen. Tietysti pienokaisen tulo on maailman ihanin asia ja sitä odotetaan kovasti, mutta mietin elämää ylipäätänsä. Lähellä on joukko upeita ihmisiä joihin luotan täysillä, joille uskallan näyttää heikomman puoleni ja tiedän etteivät he tuomitse minua. He antavat niin valtavasti voimaa ja olen kiitollinen heistä jokaisesta <3 Terveys on myös asia jota pitäisi osata arvostaa enemmän. Näin raskauden myötä vartalo muuttuu ja kropassa tapahtuu niin paljon valmistaen pienen ihmeen maailmaan tuloa. Hyvilläni olen tästä jo pidempään jatkuneesta hyvänolontunteesta ja ruokahalusta, joka on varmaan jo mieheen verrattavissa :D Edes kipeytynyt häntäluu ei tätä fiilistä muuta!

Muistetaan olla kiitollisia ihmisistä ympärillämme, 
terveydestä ja ihan kaikista pienistäkin arkisista jutuista <3 

Rakkaudentäyteistä uutta viikkoa! 

 - Marjut -

Ei kommentteja: