16. kesäkuuta 2016

Etupihan terassi & Blommor ruukut


*Yhteistyössä Jysk 

Sateista torstai-iltaa! 

Eilen saatiin vihdoinkin etupihan terassi kuntoon. Sinänsä siinä ei ollut paljoa laittamista, mutta kivien hakeminen ruukun pohjalle oli jostain syystä isolta tuntuva projekti :D
Muistattekin varmaan aiemman postaukseni terassin suunnittelusta, johon olin kerännyt valmiiksi inspiskuvia.

Sain valita Jyskin* laajasta puutarhavalikoimasta meille sopivat kukkaruukut.
 Kauaa ei tarvinnut näiden Blommor ruukkujen valintaa miettiä, koska ne olivat juuri kaikin puolin etsimäni kaltaiset. Ruukkuja valitessa halusin niihin reilusti korkeutta ja näistähän sitä löytyy jopa 70 cm. Materiaali on polyrottinkia, joten ne kestävät hyvin vaikka vuoden ympäri ulkona. Ruukut ovat helppohoitoisia ja niitä on tarpeen mukaan kätevä puhdistaa vedellä ja saippualla. 

Nämä ruukut ovat juuri nyt tarjouksessa 25 euroa/kpl, joten kipin kapin hakemaan, jos nämä teidänkin silmää miellyttää :)

Etupihalle paistaa aamuaurinko, joten sen mukaisesti piti istutettavia kukkia miettiä. Hortensiat ovat kyllä ehdottomia lemppareitani näin kesä aikaan. Riittävällä kastelulla niiden pitäisi kestää myös aurinkoisessa paikassa, joten katsotaan miten käy. En ehkä ole se kaikkein aktiivisin kukkien kastelija :D Hortensioiden lisäksi laitettiin kaksin kappalein muratteja per ruukku. Valitsin hieman pidempää murattia, jotta se laskeutuisi nätisi ruukun etureunaa pitkin.

Mitäs pidätte?
Eikös ole näyttävä ja tyylikäs etupiha :)

Katsotaan vielä myöhemmin miltä takapihan terassi tulee näyttämään!   

- Marjut -

Ei kommentteja: