8. tammikuuta 2017

JOULUTAUON KUULUMISET & BLOGI TÄNÄ VUONNA

Kaunista sunnuntaita & 
Säihkyvää alkanutta vuotta 2017 <3 

Niin se vain joulu, uusi vuosi sekä loppiainen on vietetty ja tästä mennään pikkuhiljaa kohti kevättä. 
Muutama sananen vietetyistä pyhistämme, meillä oli siis kyläilijöitä läheltä ja kaukaa, syötiin, pelattiin lautapeleja ja ulkoiltiin. Mitään sen ihmeempää ei tarvinnut tehdä, oltiin vain yhdessä perheen kesken. Kaikki pyhät tuntuvat Minean myötä erilaisilta ja niitä ehkä arvostaakin erilailla. 
Minsku täytti perjantaina jo kolme kuukautta <3 Hirmuisen nopsaan on aika mennyt ja pikkuinen kasvaa kovaa vauhtia. Huomenna onkin sitten neuvolassa ensimmäiset rokotukset edessä, onneksi isi tulee mukaan, kun äiti on hieman piikkikammoinen.. Hyvä vinkki muuten teillekin jakaa ystävältäni rokotuksiin liittyen; anna vauvalle jo ennen neuvolaan menoa nestemäistä särkylääkettä niin se ehtii vaikuttaa ja auttaa heti pistosten jälkeen. Pitäkää peukkuja!
Olen tässä joulutauon aikana miettinyt blogia vuonna 2017. 
Haluan antaa teille vieläkin enemmän ja kokonaisvaltaisemmin niin sisustusjuttuja kuin lifestyle puolenkin sisältöä. Minulla on jälleen hurjasti uusia ideoita kotimme sisustukseen ja haluan ehdottomasti jakaa ne kaikki kanssanne! Myös perhe-elämän mietteitä ja tyyliä mahtuu mukaan entistä enemmän. Myös blogin ulkoasuun on tulossa muutoksia ;)
Tähän vuoteen saattaa myös sisältyä isompiakin muutoksia, mutta niistä lisää mahdollisesti vasta niiden toteutuessa :) Jänniä aikoja luvassa! 


Kynttilänjalat; Asko, Maljakko; Outlettukku

Kuulisin mielelläni myös teidän toiveita postauksiin sekä ulkoasuun! 

Halein,
 -Marjut-

ps. lähdemme kohta hakemaan jotain aivan upeaa olohuoneeseemme ;) 

8 kommenttia:

Chandelierhome | Meiju kirjoitti...

Itseäni kiinnostaa tietenkin sisustustyyliset postaukset ja varsinkin kun pidän kovasti tyylistään, mutta aina postaukset missä on esim.hyvinvointiin, kauneuteen liittyvää piristävät :-) ja aina on mukava kuulla myös postaajan ihan tavallisesta arjestakin koska se jotenkin päästää lukijaa lähemmäksi postauksen tekijää ja itseäni ainakin kiinnostavampaa lukea. Hyvää alkanutta vuotta!

H - Every Home Has a Silver Lining kirjoitti...

Niitä sisustusjuttuja 😉

Unknown kirjoitti...

Minua kiinnostaa lukea sinun blogista kaikesta mistä vain keksit kirjoittaa! :) Pitäydy vain omassa tyylissäsi ja kirjoita ja kuvaa niitä asioita mitkä sinua itseäsi kiinnostaa ja ilahduttaa. Minusta olisi oikein mukavaa lukea teidän perhe-elämästä ja suunnitelmista enemmänkin :) Jännittävää mitä kaikkea uutta olet suunnitellut teidän kotiin!:)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä äänestetään vielä enemmän lifestylen puolesta :)

Marjut kirjoitti...

Kiitos kommentistasi <3 Kiva kuulla, että muutkin kuin sisustusjutut kiinnostavat, niitä siis lisää :) Samoin ihanaa vuoden jatkoa!

Marjut kirjoitti...

Kiitos ;)

Marjut kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentistasi <3 Toiveisiin vastataan ja luvassa tästedes enemmän lifestyleä ;)

Marjut kirjoitti...

Ihana kuulla, kiitos <3