21. tammikuuta 2017

VALKOISEMPI KOKONAISUUS

Aurinkoista lauantaita! 

Toivottavasti tekin olette saaneet nauttia kauniista auringonpaisteesta :) 
Täällä kylläkin ollaan ihasteltu kaunista ilmaa vain ikkunasta, kun koitan saada itseni kuntoon huomista reissua varten. J:n ollessa Minean kanssa vaunulenkillä minä istahdin juomaan finrexiä ja kuuntelin hiljaisuutta. Tajusin, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun minä olen yksin kotona Minean syntymän jälkeen. Koko ajan huomaamattani odotin, että kuulen Minean heräävän päiväunilta. 
Ikävä ehti tulla, vaikka olivatkin vain hetken poissa <3 

Tältä nyt siis näyttää uusiväliaikainen ruokapöytämme!

Ilme on uuden pöydän myötä paljon raikkaampi ja kevyempi. Tykkään ehkä jopa enemmän nyt tästä kokonaisuudesta, kuin aiemmasta tummasta kannesta. Pöytä löytyi Tori.fistä ja oli siis ihan uusi vielä paketissa oleva. Myyjä oli ostanu ne Anttilan konkurssipesästä ja ovh hinta oli 499 eur. Maksoin onneksi vain murtosan siitä :) 
Tämä menee hyvin siihen asti, että löydän unelmieni ruokapöydän metallijaloille tekijän. 

Nyt pakkaamaan, ihanaa iltaa! 

- Marjut -

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Teillä on niin kaunista että menen ihan sanattomaksi♡ Tuo valkoinen pöytä on tosi kaunis ja simppeli. Tykkään kovasti myös teidän olkkarin verhoista!😍

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo kello on? ��

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos <3 Tykkään kyllä kovasti valkoisemmasta kokonaisuudesta! Saa nähdä saanko unelmieni pöytää.. Verhot on kivat, mutta turhan tummat näin kevättä kohti.

Marjut kirjoitti...

Se on Don Goffosta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Sinulla on aivan hurmaava koti :-). Millä sävyllä asunnon seinät on maalattu? Tiedustelee Riitta

Marjut kirjoitti...

Kaunis kiitos <3 Nyt en ikävä kyllä osaa vastata, kun tämä on vuokra-asunto ja seinät oli tuollaiset meidän muuttaessa :/