17. tammikuuta 2017

VITRIINI VAIHTOEHTOJEN VERTAILUA

Heissan! 

Kuten kerroinkin aiemmin niin olen kovasti miettinyt meille lasivitriiniä ruokapöydän takaseinälle. Ryhdyinkin toden teolla toimiin asian eteen, mutta nyt en osaa päättää mikä vaihtoehto olisi paras. Olen näiden kolmen Jyskin vitriinin välillä ja kaipaisinkin nyt teidän apuanne valintaan :) 
Kaikissa vaihtoehdoissa on riittävästi säilytystilaa ja kooltaan sopivat seinämälle hyvin.  


Minkä näistä siis näkisitte sopivan meille parhaiten? Tämän kohdalta mietin tuota ruskeaa väriä? Onko turhan tumma? En ole varma tykkäänkö vetimistä, mutta nehän voi kyllä vaihtaa ;) Muuten on tyylikäs ja näyttävän näköinen. 
Mitat: L101 x K190 x S47 cmKaunis ja ajaton vaihtoehto, mutta onko liian simppeli? Lasihyllyistä tykkään kovasti!
Tämä on korkeudeltaan matalin 180cm
Mitat: L96 x K180 x S45 cm
 Rakastuin noihin ristikoihin, mutta eihän ole liian romanttinen? Lasihyllyt tässäkin mallissa plussaa! 
Tämä on tällä hetkellä ykkösvaihtoehtoni, mutta väri ei ole puhtaanvalkoinen vaan enemmänkin kerman värinen. Meillä kun on kaikki valkoista, joten pelkään, että erottuisi eri valkoisena tosi selvästi. Tämän kohdalta mietin jopa vitriinin maalauttamista jolloin olisi täydellinen meille?
Mitat:  L100 x K185 x S45 cm


Otan enemmän kuin mielelläni mielipiteenne vastaan :) 

Terkuin,
- Marjut - 

ps. Pian pääsen paljastamaan teille olohuoneemme upeaakin upeammat uutuudet ;)  

 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näen vaihtoehdon numero 2 teillä. Tykkään myös lasihyllyistä ja jos tässä vaihtoehdossa vetimet häiritsevät on ne helppo vaihtaa toisiin nuppivetimiin. Ykkönen on minustakin liian raskas ja kolmosessa häiritsevät ristikot.

Jysk on kyllä kiinnostava kauppa! Valtaosa meidän irtokalusteista on hankittu sieltä ja pidän hintalaatusuhdetta hyvänä suurimmassa osassa hankitojamme.

Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Tuo viimeinen on paras, mutta olen kyllä samaa mieltä, että ehkä puhtaanvalkoiseksi maalattuna :-) Ja jos satut löytää sen unelmien pöydän niin siinä mallikuvassa oli ainakin ristijalka, niin toistuis kivasti kuvio ;-) Kivaa kevään alkua :-)
-Jenni-

Jasmin Fanny kirjoitti...

3 on hienoin ja uskon että sopii tyyliltään parhaiten tarkoitukseen :) jos väri vaan ei ole ongelma. Ristikot ovat upeat eivät liian romanttiset. Romanttisuus riippuu vitriinin sisällöstä

Marjut kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Käyhän kurkkaamassa uusimmasta postauksesta mihin vitriiniin päädyin ;) Jyskistä löytää kyllä aina kaikkea ihanaa ja juurikin hinta-laatusuhde toimii!

Marjut kirjoitti...

Joko kävit lukemassa mihin vitriiniin päädyin? ;) Itse pidän kovasti juurikin noista ristikoista ja toivon todella, että pöytä joskus meille kotiutuu! Aurinkoista kevättä :)

Marjut kirjoitti...

Olen samaa mieltä! Joko kurkkasit uusimman postauksen ;)