12. maaliskuuta 2017

HEMPEÄ PUPU PUSSUKKA


Aurinkoista sunnuntaita! 

Miten upeasti auringonsäteet ovatkaan meitä viikonloppuna hellineet. Eilen oli ihan pakko pestä olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunat! Nyt niistä näkee taas ulos, heh :) 

Mainitsin meidän viime lauantain Lastentorilla käynnistä ja siitä mitä sieltä löytyi Minean huoneeseen. Tapahtumassa oli monia yrityksiä esittelemässä tuotteitaan ja niin oli myös oululainen Geffer Group Oy.* 

Heidän valikoimissaan on näitä suloisia Fabelabin pussukoita, joihin heti kiinnitin huomioni. Meiltä löytyy jo toisenlainen paperinen pussukka, mutta tämä kankainen on kerrassan ihana. Voit valita pussukan joko merirosvo, pupu tai kissa teemalla. Erityisesti tämä hempeän roosan värinen pupu pussukka oli meille omiaan. Pussukkaa voi käyttää niin lelujen säilytyspaikkana kuin vaikka pyykkipussina. 

''
Fabelab suunnittelee lapsiperheiden tarpeisiin sopivia tuotteita, kuten tyynyjä, peittoja ja säilytyspusseja. Tuotteet eivät ole ainoastaan käytännöllisiä ja kauniita, vaan myös äärimmäisen monikäyttöisiä. Esimerkiksi tyyny voi hetkessä muuttua pehmoleluksi tai peitto leikkialustaksi! Näin lapsi pääsee käyttämään mielikuvitustaan, tutkimaan ja löytämään. Fabelabin tuotteet ovat myös erittäin korkealaatuisia ja vastuullisesti valmistettuja.
'' 
 

Tikatun vuoren ansiosta pussukka pysyy pystyssä tyhjänäkin. Sen voi kääntää myös toisinpäin käytettäväksi ja korvat voi sitoa toisiinsa. Korvat on supersuloiset! Niistä on myös helppo kuljettaa pussukkaa tarvittaessa :) Minealla alkaa olemaan jo leluja se verran, että nämä pussukat tulevat kyllä tarpeeseen. Pussukan koko on 60cm*40cm.
Söpö vai mitä? 

Nyt me lähdemme kohti keskustaa moikkaamaan kavereita, nauttikaa päivästä <3 

*yhteistyössä Geffer Group Oy


- Marjut -

4 kommenttia:

Katri / Kotonajakaupungilla kirjoitti...

Todella söpö pussukka ja muutoinkin ihastuttava lastenhuone! :)

Unknown kirjoitti...

Onpas söpö pupu-pussukka:) just sopiva ihanille pehmoleluille😍

Jenni S. Big mamas home kirjoitti...

Minäkin olen törmännyt noihin ja ostoslistalla on yksi kappale. Vielä en vain tiedä mikä niistä.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi suloinen! <3 Oletteko mistä hankkinut myös tuon upean höyhen-kattolampun? :)